hvordan man passer en indlagt patient

Ofte en patients behov for at tilbringe en længere periode på hospitalet for at tilbagesøge kirurgi eller en udvidet sygdom . Hospitalspersonalet vil se efter patientens medicinske behov . Men det er ofte op til et familiemedlem eller andre betydningsfulde for at se til patientens komfort og velvære . Der er flere aspekter at pårørende bør overveje at hjælpe støtte patientens opsving
1 .
sikre, at patienten holder sig til de foreskrevne diæt . Hvis lægen ikke har ordineret en bestemt diæt , så opmuntre patienten til at spise så er behageligt . Tilstrækkelig ernæring hastigheder genrejsning efter operation eller sygdom .
2 .
Justér temperaturen i rummet for at gøre patienten behagelig . Bring en fan , hvis patienten føler varme eller forsyning hende med en kande isvand . Hvis patienten føler kulden , at hun har nok tæpper for at holde varmen .

3 .
Åbne eller lukke rummets gardiner , afhængigt af behovet for patienten . Solen kan være for lys ud for en inddrive patient . På den anden side , skal du åbne have vinduet ofte forhindrer en patient fra følelse for deprimeret eller isoleret .
4 .
Hjælp patienten fortsat besat , mens vågen , da patientens udholdenhed tilladelser . Hvis han ønsker at se tv , skal du sørge for at fjernbetjeningen er placeret , hvor han kan nå det uden at skulle komme ud af sengen . Sikre, at han også har noget at læse , et computerspil , et blad eller noget andet at fordrive tiden .
5 .

Bistå patienten med personlig hygiejne . Hospitalsansatte generelt tager sig af svamp bade eller brusebad . Men pårørende skal sikre, at patienten har deres favorit shampoo , sæbe eller andre personlige pleje produkter samt passende ændringer af undertøj og strømper .
6 .
Øvelse patienten så meget som muligt , men tjek med plejepersonalet for at sikre det er OK først . Tage hende en tur på gangen . Hvis sengeliggende , hjælpe hende strække hendes arme og ben , så hun ikke bliver for stiv .
7 .
Sørg for patienten tager medicin som foreskrevet , herunder recepter , at patienten kan have taget før hendes hospitalet besøg. Rådfør dig med lægen for at sikre, at eventuelle over -the-counter medicin patienten ønsker ikke blande sig i receptpligtig medicin .

gode råd og advarsler


 • Tag din cue fra patienten . Nogle gange sidder stille og holde ham selskab er nok . Må ikke føler sig tvunget til at holde patienten travlt . Hans job er at inddrive .
 • Sygehuse ofte underbemandede . Hvis du føler , at patienten ikke får det niveau af pleje, hun har brug , taler op . Gør det respektfuldt og høfligt , men selvsikkert hvis det er nødvendigt . Udtryk for din bekymring til plejepersonalet , og om nødvendigt , bede om at tale med den læge , der har ansvaret for patientens pleje .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.