hvordan man rent en infektion

Infektioner er ofte forårsaget af bakterier komme ind i kroppen gennem et snit eller slitage . Infektioner kan opstå overalt på kroppen , såsom øjne . Huden er også en meget almindelig site for infektioner . Tegn på en infektion kan omfatte hævelse , rødme på det inficerede område , kan pus være til stede og det inficerede område , kan være smertefuldt . Anbefalinger til rengøring en infektion kan være en smule forskellige, afhængigt af, hvilken type infektion og placering på kroppen
1 .
Placer den del af kroppen , der er inficeret under facet af en vask eller et badekar . Tillad lunkent vand løbe over det inficerede område . Pat området omkring den inficerede hud tør .
2 .
Brug mild sæbe og vand og vask omkring infektionen . Undgå at gnide den inficerede område direkte som yderligere kan irritere huden og sprede infektionen . Undgå at bruge vand som er for varmt eller koldt .

3 .
Tør væk pus med en ren fugtig stykke gaze . Pus ofte oser ud af en infektion . Vær meget forsigtig, når at tørre den væk for at undgå skader på huden .
4 .
Påfør antibakterielle creme som anbefalet af din læge . Brug et antibiotikum creme vil afhænge af stedet og udvide din infektion . Følg anvisningerne på produktet eller fra din læge . Huske på nogle cremer kan ikke anbefales til spædbørn og småbørn .
5 .

Dæk det inficerede område . Brug et stykke ren gaze . Placer den direkte over det inficerede område . Påfør førstehjælp tape til at holde gaze på plads . For en mindre infektion en forbinding eller Band-Aid kan arbejde . Dette vil bidrage til at forhindre yderligere bakterier i at komme ind i infektionen .
6 .
huske på nogle infektioner kan blive værre og skaber alvorlige problemer . Hold øje med tegn på infektion bliver værre , såsom forøgede smerter, rødme eller hævelse . Feber kan også udvikle sig. En infektion , der synes at være forværring eller ikke vil gå væk behov for at blive set af en læge .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.