hvordan man vælger den rigtige pleje til din aldrende forældre


Svarene på disse spørgsmål i vid udstrækning afgøre, hvilken livssituation er bedst for din elskede . Når du vurdere din senior behov , kan du begynde at lede efter faciliteter eller in- hjemmeplejen virksomheder , der tilbyder relevante tjenester for at opfylde disse behov ( spørg sin læge for anbefalinger ) .
Hvis du kigger på i-hjemmepleje , kan du oprette interviews med flere forskellige firmaer for at sammenligne dem . Hvis du kigger på Independent Living , Assisted Living , Faglærte Sygepleje , eller Memory Care , kan du tage en rundtur i de forskellige faciliteter og derefter oprette interview , så de kan vurdere din elskede om optagelse berettigelse til deres samfund . Nogle af disse steder ( især de pænere dem ) har lange ventelister , så placer din elskede navn på flere af dem , ikke bare din første valg .
3 .
Hvis din elskede ønsker at bo hjemme så længe som muligt , At-Home Care er et populært valg . Der er en række tjenester til rådighed , fra madudbringning til dygtige sygepleje og Hospice . Mange mennesker starter med at ansætte en in- home service for blot et par timer om dagen eller ugen , for nogle tilberedning af måltider , lys husholdning , transport til lægebesøg , og ærinder som dagligvarer .
Som din forælder eller bedsteforælder kræver mere pleje , kan du tilføje tjenester som badning , dressing , eller udlevering medicin . Du kan også øge antallet af timer pårørende er til stede , som f. eks 8 timer om dagen , et skift der roterer døgnet rundt , eller leje en live-i omsorgsperson ( abonnere på en nødsituation alarm service for de timer, din senior er alene hjemme ) .
Fordelen ved At- Home Care er , at din senior kan bo i deres eget hjem så længe som muligt . Den ulempe er, at det kan være ensomt og dyrt. Husk, at du betaler for disse ydelser ud over andre dagligdags udgifter som pant , forsyningsselskaber og mad .
4 .

Seniorer derhjemme har brug for en god støtte struktur til at hjælpe dem med at bevare deres uafhængighed . Lad dem ikke blive isoleret eller ensom . Det er afgørende, at familie , venner og naboer ofte check-in for at sikre, at alt går OK . Være på udkig efter problemer med hukommelsen , humørsvingninger , adfærdsændringer , forvirring , ukarakteristisk ulykker og andre tegn på demens eller et behov for en øget grad af pleje .
Selv hvis du leje en derhjemme plejer service , skal du sørge for at tjekke ind på dem ofte . Seniorer kan let blive intimideret , manipuleret eller misbrugt af skruppelløse plejepersonale . Efterhånden som de bliver mere afhængige af mennesker omkring dem , de er også mere sårbare over for svindel eller er udnyttet . Har et stærkt netværk af familie , venner og naboer , der besøger og tjekke ind på dem ofte , og se efter tegn på frygt eller ældre misbrug.
5 .
have en ældre slægtning flytte ind hos Familien er det mest almindelige valg for seniorer rundt om i verden , selvom det er mindre almindeligt praktiseres i vest . Hvorvidt det virker for din familie vil afhænge af , om du er i stand til at give den grad af pleje, din elskede behov .
Dette kan være en sund , end-of -life limning erfaring . så længe kommunikationslinjerne er åbne og forventninger er tydelige For eksempel skal en ældre forælder forbindelse, at dette er dit hus, og ikke forsøge at tage over. Du har en ret til at forælder dine børn , bly din familie og køre din husstand som du ønsker det . Hvis du har børn , et job eller andre krav til din tid , leje en deltidsstilling pårørende eller ved hjælp af en ledende børnehave eller aflastning service kan hjælpe med "Let belastningen" .
6 .
Independent Living er en mulighed for seniorer , der stadig er relativt mobile og kan udføre de fleste opgaver på egen hånd , men ønsker mere social interaktion og den sikkerhed , komfort og bekvemmelighed ekstra services lige ved hånden . Boliger spænder fra individuelle boliger eller ejerlejligheder i en ledende kompleks , at en privat lejlighed i en Independent Living samfund .
Selv om de fleste Independent Living faciliteter inkluderer små køkkener i hver bolig , de normalt tilbyder mulighed for at spise måltider i et samfund spisestue . De kan også tilbyde transport til lægebesøg og gruppe udflugter , men nogle beboere stadig kan føre deres egne biler .

7 .
Assisted Living kombinerer privatliv en hjemlig lejlighed med en øget grad af pleje valgmuligheder såsom badning , påklædning , grooming , og overføre ind og ud af en kørestol . Husholdning, vaskeri , er værker ( undtagen telefon og kabel ) , transport til læge udnævnelser , gruppeaktiviteter , måltider og snacks hele inkluderet i lejen . De fleste Assisted Living faciliteter er ikke tilladt at have komfurer eller åben ild ( stearinlys ) i residente lejligheder , selvom mikrobølgeovn er tilladt . Det niveau af pleje , der er tilladt i Assisted Living varierer fra stat . For eksempel tillader nogle stater plejepersonale til at administrere insulin , andre gør ikke .
Mange Assisted Living faciliteter giver ekstra faciliteter, såsom en in- house skønhedssalon , bibliotek , swimmingpool , opholdsrum , fysioterapi , levende underholdning , gruppeaktiviteter , overvåget udflugter , og in- house læge og tandlæge besøg .
8 .
Memory pasningsmuligheder giver ekstra sikkerhed og tryghed for ældre med Alzheimers sygdom eller demens . Sikkerhedsfunktioner varierer , men alle er designet til at forhindre en forvirret udlænding fra vandre ud grunde eller fare vild . Pleje varierer baseret på behovene i din elskede .
9 .

Faglært Sygepleje faciliteter giver 24-timers lægehjælp , svarende til et hospital . Sygeplejersker og plejepersonale er på side døgnet rundt til at give smertebehandling , terapi , og andre medicinske ydelser for langvarig kroniske lidelser eller end-of -life pleje . Måltider , badning , dressing og grooming er også til rådighed.
10 .
fortsatte pleje samfund tilbyder en kombination af uafhængige og Assisted Living , faglærte pleje og /eller hukommelse pleje , alle i samme bygning eller klynge af bygninger . Fordelen er, at din elskede kan opgradere fra et niveau af pleje til en anden uden at blive hjemstedsfordrevne og transplanteres til et nyt anlæg hver gang .
11 .
Hospice er en end-of -life service, der hjælper bringe komfort , værdighed og støtte til døende og deres familier . Tjenester omfatter smertebehandling , omsorgsperson support og dødsfald rådgivning . Hver lokal Hospice er selvstændigt ejet og drevet , og familier har ret til frit at vælge en service i deres område . Hospice kan komme til din elskede hjem , eller til nogen Assisted Living , Faglærte Sygepleje , eller Memory Care facilitet , og betales af Medicare .

gode råd og advarsler


 • Hvis du er over 60 , nu er det tid til at investere i langsigtede plejeforsikringsordning ! Det er meget sandsynligt, at du vil bruge mindst et tidspunkt modtager pleje fra en af disse muligheder , og du ikke ønsker at betale ud af lommen og dræning dit liv besparelser .
 • Tal med din senior læge eller en henvisning service som APlaceForMom. com for at få flere oplysninger om, hvilke leve valgmulighed er bedst for din elskede .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.