prævention og graviditet forebyggelse

I det 19. århundrede havde mange kvinder syv eller flere børn , især dem i fattigere familier, fordi præventionsmetoder var begrænsede og dyrere. Selv afholdenhed er den mest pålidelige , mænd og kvinder har en række forskellige præventionsmetoder til rådighed for dem i dag :

Kondomer


Et kondom er en form for latex eller polyurethan kappe , at mænd sted i løbet af deres erigerede penis før vaginal , oral eller anal samleje . Kondomer kan bruges til forebyggelse af graviditet og seksuelt overførte sygdomme .

Birth Control Pills


P-piller tages oralt enten hver dag eller med bestemte intervaller . Disse piller arbejde ved at kontrollere østrogen niveauer og forhindre ægløsning , hvilket er, når en kvindes æg frigives i livmoderen .

Depo-Provera


Kvinder får Depo-Provera , en type af progestin kun prævention , hver 11 uger gennem injektioner til musklerne . Sammen med stop ægløsning , er denne type prævention stand til at holde sædcellerne i at nå livmoderen ved fortykkelse af livmoderslimhinden.

Membran


En membranen en kuppelformet latex Cup , der er placeret inde i skeden for graviditet forebyggelse . Mellemgulvet virker ved at forhindre sædcellerne i at nå livmoderen . Enheden indeholder også en form for spermicide gelé eller creme , der er i stand til at demobilisere sædcellerne .

Vasectomy og ægleder-sterilisation

Vasectomies og æggelederne sterilisationer er medicinske procedurer , der udføres som mere permanent metoder til svangerskabsforebyggelse . Resultatet af en vasektomi er , at sædcellerne ikke længere i stand til at gå forbi Vasa deferentia rør , når andre organer og blandes med sædvæske . Ægleder-sterilisation holder æg fra at kunne bevæge sig gennem æggelederne til livmoderen .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.