forebyggelse af graviditet for mænd

Prævention er en lige ansvar for begge parter i et forhold . Mens udtrykket " prævention " kan fremtrylle billeder af hormonale svangerskabsforebyggende midler til kvinder , er der flere muligheder til rådighed for mænd for sikker , effektiv prævention . Forebyggelse af graviditeten for mænd hviler på at forebygge sæd fra mødet ægget , kan dette gøres ved at påvirke sædproduktionen , at placere en barriere mellem sæd og æg eller af suppleanter former for seksuel kontakt eller afholdenhed :

afholdenhed


Den eneste 100 procent effektive form for prævention , afholdenhed er den praksis ikke at have samleje . Både mænd og kvinder kan øve afholdenhed for at forhindre befrugtning. Det har også den ekstra bonus for at forebygge overførsel af seksuelt overførte sygdomme .

Fordelene ved afholdenhed er, at det er gratis , til rådighed for alle på ethvert tidspunkt og , når de praktiseres regelmæssigt og korrekt er den eneste helt effektive metode af prævention til mænd og kvinder . Planned Parenthood tyder på, at partnere, som øver afholdenhed bør understrege kommunikation om deres beslutning . Ideelt set bør dette ske inden seksuel kontakt .

barriere metoder


En af de mest almindelige metoder til at forebygge graviditet for mænd er det kondom. Denne kappe er lavet af latex eller plastic og kan forhindre både graviditet og spredning af visse seksuelt overførte sygdomme , men kondomer ikke kan forhindre mod alle sygdomme .

Kondomer er populære , fordi de er relativt billige , tilgængelige og kan anvendes under den mundtlige , vaginale og anale kontakt . De har en høj effektivitet ; Planned Parenthood , at to ud af 100 kvinder vil blive gravide hvert år , hvis de altid bruge kondomer rigtigt . Kondomer kan gøres mere effektiv ved at kombinere dem med en sekundær form for prævention , såsom en spermacide .

vasectomy


Det vasektomi er en permanent form for prævention til mænd . Dette er en kirurgisk procedure , de rør der fører sædcellerne er enten blokeret eller lukket , hvilket forhindrer sædcellerne i at komme ind på udløsning. Vasectomies må ikke være reversible senere, så beslutningen om at gennemgå denne procedure bør overvejes nøje .

Når udført korrekt , vasectomies er næsten 100 procent effektiv i forebyggelse af graviditet . Proceduren er ikke umiddelbart en effektiv og en anden form for prævention bør anvendes indtil en sædprøve til analyse viser, at ejakulere ikke indeholder sædceller .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.