hvad er chancen for graviditet på p-piller ?

P- piller bruge kunstige hormoner til at stoppe ægløsning og gør livmoderslimhinden mindre implantabelt . Denne metode kræver en konsekvent levering af kunstige hormoner til at forblive effektive

potentielle effektivitet


P-piller er i stand til at forebygge graviditet 99 procent af tiden , ifølge den amerikanske Graviditet Association . Dette er , når regningen dagligt, og på samme tid .

Gennemsnit Effektivitet


For de fleste kvinder , p-piller er omkring 95 procent effektiv . For nogle kvinder er det højere, og for nogle er det lavere , afhængigt af, hvornår piller er taget , og hvor regelmæssigt .

øge effektiviteten


De fleste kvinder kender det er nødvendigt at tage p- piller hver dag . Tage p-piller på præcis samme tid hver dag er også vigtigt.

Droppet en pille


Kvinder der har glemt at tage en pille skal tage den , så snart de husker , og fortsætter med at tage resten på den oprindeligt angivne tidspunkt .

Back-up metode

glemmer at tage en pille , men især glemmer to eller flere piller medfører risiko for at blive gravid . En back-up form for prævention bør anvendes indtil den næste cyklus for at forhindre dette i at ske .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.