hvordan man kan overleve med en teenage graviditet

I henhold til March of Dimes , er teen graviditet på fremmarch . Faktisk bliver omkring tre ud af 10 teenagepiger gravide før de fylder 20 . Da babyer født af teenager mødre står over for større risici end dem, der er født til ældre forældre , er det vigtigt , at teenagere træffe foranstaltninger til at sikre en sund graviditet for både dem selv og deres baby :

1 .
Fortæl dine forældre . Hvis du er bange for , hvordan dine forældre vil reagere , har en anden-en anden voksen eller far til barnet-med tak for støtte . Hvis du tror, en af dine forældre vil reagere dårligt , fortæller den anden forælder og bryde nyheder sammen med den anden forælder . Du kan blive glædeligt overrasket over den støtte, du modtager .
to .

få uddannet . For at hjælpe føler sig mere tryg ved din graviditet og din evne til at være en forælder , læse bøger og snakke med dem, der har været igennem oplevelsen . Overveje at abonnere på forældrerollen magasiner .
3 .
Kig efter tjenester, der understøtter teen mødre . Se, om nogen gymnasier i dit område tilbyde daginstitutioner , der vil give dig mulighed for at gå i skole med din baby i nærheden .
4 .
Besøg din læge . Fødes af teenagemødre har ofte en lav fødselsvægt . Andre komplikationer omfatter forhøjet blodtryk , anæmi og fosterdød . Din læge vil hjælpe med at holde dig og din baby sundt .

5 .
Overvej dine muligheder . Vil du opdrage barnet på egen hånd ? Eller med hjælp fra dine forældre eller barnets far ? Hvis du ikke er i stand til at drage omsorg for barnet , er du villig til at placere det op til vedtagelse ?
6 .
Få et job, hvis du ikke har en . Raising et barn er dyrt . Hvis du er gammel nok til at arbejde , spare så mange penge som du kan fra nu af og indtil barnet er født .
7 .

imod hjælp . Være åben for alle tilbud om hjælp , støtte , tøj , møbler og baby forsyninger . Omgiv dig med mennesker , der støtter dig .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.