kommer ud af p-piller og forbereder graviditet

En af grundene p-piller er en af de mest populære former for prævention er , at det giver en kvinde kontrol over hendes frugtbarhed . Der er ingen beviser p-piller reducerer eller påvirker din fertilitet negativt , når du stopper med at tage det . I virkeligheden , du engang stopper , er din chance for at blive gravid inden for et år er den samme som en kvinde, der aldrig tog p-piller : 85 procent til 90 procent

Kommer fra p-piller


Hvis du beslutter dig gerne at blive gravid , vil det første skridt være at stoppe med at tage din pille . Der er virkelig ikke noget ideelt tidspunkt at stoppe med at tage p-piller , men nogle læger anbefaler at du er færdig med en hel pakke . Denne måde er du mindre tilbøjelige til at have pletblødninger eller uregelmæssige blødninger i hele din cyklus , hvilket kan forårsage forvirring , især når du forsøger at blive gravide .

Du kunne blive gravid som helst tidspunkt efter ophører med at tage p-piller . Men , i gennemsnit tager det kvinderne tre måneder til at begynde har regelmæssig cyklus og til at genvinde fuld fertilitet . For nogle kan det tage op til seks måneder . Dette har intet at gøre med hvor længe du har været på p-piller .

Nogle læger anbefaler at du venter et par måneder efter din menstruation bliver mere regelmæssig til at forestille sig , især hvis dette er dit første barn . Dette er simpelthen at lade dine hormoner regulerer før graviditeten , når de vildt stiger. Dette er normalt ikke nødvendig for dit helbred , men kan reducere forvirring , som din menstruation kan være meget uregelmæssig , når du først stopper med at tage p-piller , så du spekulerer på, om eller ej , du har udtænkt.

Sunde Conception


Jo tidligere du begynde at forberede din krop til graviditet , jo mere sandsynligt, du vil have et sundt . Spis nutritiously , får masser af motion , stoppe med at ryge , begrænse dit indtag af alkohol eller undgå den helt , håndtere stress , og tage en folinsyre supplement . Dette vil mindske risikoen for ufrivillig abort eller fosterskader .

Nogle kvinder bange for, at hvis de bliver gravid for hurtigt efter at have stoppet p-piller , sporene af hormoner efterladt vil skade barnet . Der er ingen beviser , der tyder på det er sandt . Faktisk , som kvinderne bliver gravid, mens stadig er på p-piller har den samme chance for komplikationer og misdannelser hos nyfødte som kvinder , der var aldrig på p-piller . Ligegyldigt hvor længe du venter efter at være kommet ud af p-piller , er din chance for en normal graviditet er mest afhængig af , hvor godt du passe på din krop .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.