om nationale teenage-graviditet forebyggelse måned

En tredjedel af alle piger i USA bliver gravide , inden 20-årsalderen , ifølge The National kampagne for at forhindre Teen og uønsket graviditet . National Teen Graviditet Forebyggelse Måned tilskynder en ærlig , ligefrem diskussion med teenagere om denne virkelighed

Hvem


National Teen Graviditet Forebyggelse Måned fremmes af fortalere for unge , en national indsats , der informerer de unge i alderen 14 og 25 om reproduktiv og seksuel sundhed .

Hvad


National teenage-graviditet forebyggelse Måned søger at uddanne samfund og teenagere om virkeligheden og virkninger af utilsigtede graviditet .

Når


Maj er blevet udpeget som National Teen Graviditet Forebyggelse Måned . På én dag i løbet af denne måned , The National kampagne for at forhindre Teen og uønsket graviditet tidsplaner National dagen for at forhindre Teen Graviditet .

Hvor


Du kan finde online -aktiviteter , herunder quizzer og real -time drøftelserne om den nationale kampagne 's website. Også finde lokale og landsdækkende aktiviteter på hjemmesiden eller ved at kontakte de lokale myndigheder . Medier og andre virksomheder tilskyndes til at fremme materiale af relevans for spørgsmålet .

Hvorfor

The National Campaign har anført, at teenagere , der bliver gravid står over for alvorlige sundhedsmæssige risici, og er mere tilbøjelige til at være single forældre der lever i fattigdom . Børn født af teenagere er mere tilbøjelige til at have lav fødselsvægt , får utilstrækkelig sundhedspleje , blive misbrugt eller forsømt og er genstand for utilstrækkelige forældre .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.