oral prævention og risiko for graviditet

Orale præventionsmidler er det mest populære valg blandt kvinder , der planlægger at ikke blive gravid . Med fejlrater mindre end 1 procent , når det tages korrekt, er det ikke overraskende, at så mange kvinder bruger det . Dog under visse omstændigheder kan effekten af p-piller være betydeligt nedsat . Det er derfor vigtigt at erkende , hvorfor og hvordan sådanne fejl kan ske

Mistede Pills


Generelt flere piller er savnet , jo større er muligheden for graviditet . Alle pille -brugere bør læse grundigt vejledningen på hvad man skal gøre i tilfælde af ubesvarede piller og bruge backup -metoder i overensstemmelse hermed .

Interaktioner


Brug af anden medicin såsom antibiotika , anti-beslaglæggelse medicin eller nogle naturlægemidler kosttilskud som St . John 's Wort kan sænke effektiviteten af p-piller . Pille -brugere bør altid rådføre sig med deres praktiserende læge eller på apoteket før du tager nogen medicin eller naturlægemidler kosttilskud .

Sygdom


Hvis pille brugeren er påvirket af opkastning , diarré eller begge dele , kan p-piller 's effekt reduceres . En back up -metoden skal anvendes , indtil du er i stand til at rådføre sig med en læge .

Fedme


Undersøgelser har vist , at P-piller kan være mindre effektive hos kvinder med et højt body mass index . I sådanne individer , fremgår det, at det kan tage længere tid for kvindens krop for at nå blodkoncentrationer at undgå graviditet , derfor forlader en '' vindue af muligheder '' for graviditet .

Timing

For at arbejde godt pille skal tages hver dag og på samme tid . For dem der har problemer med at huske at tage for at p-piller , kan andre modeller og alternative præventionsmetoder være en bedre pasform .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.