tegn og symptomer på graviditet i den første måned

Der er nogle tegn og symptomer , som du kan opleve i løbet af den første måned af graviditeten , da hormonelle ændringer finder sted . Men mange kvinder ikke mærke nogen symptomer overhovedet , eller opleve lignende symptomer, når de er ved at få deres periode på grund af præ-menstruation syndrom . Den eneste måde at fortælle for sikker , hvis du er gravid denne tidlige på er gennem en graviditetstest .

ubesvarede periode


En ubesvarede periode er det første tegn på graviditet , især hvis du har en regelmæssig cyklus . Men nogle kvinder har cyklusser , der er følsomme over for stress , kost forandringer og motion , som også kan forsinke en periode .

træthedsfornemmelse


Nogle kvinder rapporterer følelse udmattet så tidligt som den første uge af graviditeten , i henhold til American Graviditet Association . Dette skyldes en stigning i hormonet progesteron , forhøjet produktion , og lavt blodsukker .

Udbud , Hævede bryster


Dine bryster kan føle bud og bliver hævede i løbet af den første måned af graviditeten . Dette skyldes den hormonelle forandringer i kroppen , som giver mulighed for at modermælk kanalerne at fodre en baby . Men , ømme og hævede bryster er også et symptom på præmenstruel syndrom ( PMS ) .

hyppig vandladning


Det hyppig vandladningstrang er et symptom på tidligt i graviditeten . Din krop processer ekstra væske , når du er gravid , som ender i din blære .

forhøjet legemstemperatur

Når du har ægløsning , din kropstemperatur lidt stiger . Normalt ville du ikke mærke dette, og det er ikke et problem . Dog vil din morgen temperaturer altid være lidt højere end før ægløsningen højre, indtil det er tid for dig at starte din menstruation . Hvis din temperatur forbliver højere i mere end to uger efter ægløsningen , kan det betragtes som en graviditet symptom , ifølge Women 's Health Care emner. Dette sker , fordi din krop er ikke længere slippe din livmoderslimhinden , og i stedet oprette din baby , spiking din temperatur, der nogensinde -så-lidt .

ømhed og smerter

spidsen af hormoner tidligt i graviditeten , plus forhøjet cirkulation , forstyrrer den normale kemiske balance i kroppen og kan skabe mild hovedpine , ifølge Mayo Clinic . Lavere backaches er også almindelige .

Kvalme og Mad Aversion

Så tidligt som 2 til 8 uger efter undfangelsen , mange kvinder begynder at opleve kvalme og graviditetskvalme . Dette skyldes til dels øget indhold af østrogen , som får maven til at tage længere tid at tømme , ifølge Mayo Clinic . Gravide kvinder kan opleve mad cravings , samt en aversion mod visse fødevarer, da deres lugtesans er øget i løbet af drægtigheden .

Implantation Blødning

Nogle kvinder vil have en meget lys blødninger , også kendt som implantation blødning , når befrugtede æg lægger sig til livmodervæggen . Dette sker normalt omkring 6 til 12 dage efter undfangelsen , ifølge den amerikanske Graviditet Association . Blødningen er ofte ledsaget af kramper .

52 53 54 55 57


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.