avanceret kosmetisk & laser tandpleje

Mens hulrum , rodbehandlinger , x-stråler og rengøring kan være den frygtede side af tandlæger , der tandlægestol og sugerør behøver ikke at være en frygtet straf . Tandpleje har også en lysere side-eller rettere , en kosmetisk side . Avanceret kosmetisk tandpleje , sammen med laser tandpleje , kan hjælpe patienterne perfekt deres smil med brug af implantater , kridtning , glatning og forme tænderne

Dental


Dental implantation er en avanceret dental procedure , der kan genskabe usunde eller manglende tænder uden besværet med proteser . Tandimplantater er custom-lavet af porcelæn til at matche den størrelse og form af en patients eksisterende tænder . Porcelænet tand er derefter implanteres i kæbeknoglen ved hjælp af en stærk titanium rod , der smelter sammen med kæbeknoglen til at danne en permanent rod .

Tandimplantater kan erstatte en enkelt tand eller et helt sæt , afhængigt af patientens behov .

Invisalign


For de patienter der er utilfredse med deres tænder tilpasning, men som ikke ønsker traditionelle wire seler , Invisalign tilbyder en usynlig måde at rette tænder med tiden . Under Invisalign behandling , skaber tandlægen skik , klart bakker , der passer over tænderne og er slidt på alle andre tidspunkter end at spise , børste eller floss tænder . Den usynlige aligners skiftes ca hver anden uge, indtil den ønskede justering er opnået .

Finer og Kroner


Porcelæn finér og kroner kan forbedre udseendet af en patients tænder . Uden at fjerne og udskifte en hel tand , er finér bundet til den oprindelige tand struktur og kan bidrage til at forbedre størrelsen og farven på tanden . Finerer kan placeres over alle en patients tænder for en brugerdefineret smil .

Kroner , også formet af porcelæn , fungere som en " slip dække "over den oprindelige tand , og kan beskytte strukturen i tand og samtidig forbedre farve og form .

Avanceret Laser Tandpleje


Med nye teknologier , nu er mange tandklinikker bruge lasere til at udføre kosmetisk tandpleje . Lasere giver en grundig rengøring og blege tænder . Bløddele lasere bruges også til at forberede tandkødet til dental implantation , kroner eller finér , og at cauterise tandkød under de procedurer .

Institute for Advanced Laser Tandpleje

Institut for Avancerede Laser Tandpleje er en landsdækkende organisation , der giver kliniske undervisning og up-to-date information om laser teknologi og tandbehandlinger . Instituttet i øjeblikket holder på ansatte 25 certificerede laser tandpleje specialister , der kan tilbyde oplæring og oplysende kurser til dental praksis og fagfolk rundt om i landet .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.