produkter til rengøring tænder

Din daglige mundhygiejne rutine er ikke bare om at holde din ånde frisk og have en dejlig hvidt smil . Det kan også holde din mund sund og forebygge sygdomme som tandkødsbetændelse og huller i tænderne . Brug de mange forskellige produkter til rådighed for at forebygge huller i tænderne og at tackle de bakterier , der forårsager plak . Hold din tandlæge aftaler kort og dine tænder hulrum-fri .

Tandbørster


Den tandbørsten er det mest oplagte redskab i tandhygiejne . Mange moderne tandbørster har farvet børster til at angive , når de skal udskiftes , fordi en slidt tandbørste ikke ren lige så effektivt som en ny . Nogle tandbørster har en kløftede område på bagsiden af hovedet til at skrabe tungen for at holde din ånde frisk .

Tandpasta


Mange tandpastaer indeholder fluor for at forebygge huller i tænderne , og nogle indeholder mere overraskende ingredienser . Rengøringsmidler , såsom natriumlaurylsulfat-også fundet i sæbe-er fælles , som er calciumcarbonat og sorbitol . Hvis du ønsker at undgå disse kemikalier , skal du vælge en organisk tandpasta eller et fremstillet af natron .

Inter-Dental Rengøring


Inter-tandtråd bruges til at fjerne madrester fra mellem tænderne , hvor en tandbørste kan ikke nå . Det fås som en længde af tråd , der glider mellem tænderne . Tandtråd pinde udføre det samme job ved at holde tandtråd mellem to ben at deltage som håndtag . Inter-dental rengøring kan også udføres ved hjælp inter-tandlæge sticks med en stiv wire om 1/2-inch lang , dækket af små børster . Wiren indsættes mellem tænderne .

Elektrisk tandbørste


Elektriske tandbørster bruge batterier til at svinge rengøring hovedet , der bevæger sig på op til 300 gange i sekundet . Den første elektriske tandbørste blev introduceret i 1939 , men det var først i 1960'erne , at de dukket op på det åbne marked . I 1987 blev det trådløse elektriske tandbørste med genopladelige batterier til rådighed .

Sonic Børster

Disse pensler har vibrerende hoveder , der svinger med 30. 000 til 40. 000 gange i sekundet . Denne high- speed vibrationer styrker spyt og tandpasta mellem tænderne , så de områder, børstehovedet ikke rører stadig nyde godt af rengøring .

tyggetabletter Tandbørste

Den tyggetabletter tandbørsten er ikke beregnet til at erstatte din almindelige pensel , men kan være nyttigt , hvis du er på rejse og ikke har midler til at bruge en standard pensel . Børsten er typisk findes i automater og kommer i kapselform . Den komplette pensel er puttet i munden og tyggede , svarende til tyggegummi , før de kasseres .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.