hvordan man overlever andet trimester af graviditeten

Det andet trimester er tiden mellem uge 12 til 25, eller 13 til 26, afhængigt af en bestemt læge kalender . Andet trimester er , når mødre føler barnets første spark og bevægelser , og begynder virkelig at vise deres graviditet mave . Energi er generelt højere , morgenkvalme svinder for de fleste , og ubehaget ved en kæmpe mave er endnu ikke
1 .
Undgå aktiviteter, der kræver balance . Med en voksende mave , kan disse aktiviteter være farlig og resultere i skader . Nogle eksempler på disse omfatter ridning og cykling .
2 .
Grøft hælene . Disse kan kaste ud af balance og resultere i skader på mor og barn under graviditeten . Opt for komfortabel , åndbar sko .

3 .
Spis sundt . Da graviditetskvalme normalt er væk , appetit går op , og overspisning bliver mere sandsynlige. Spise for to bør ikke tages bogstaveligt , da fordobling daglige indtag ville være alt for meget mad . Vælge sunde fødevarer og se om voldsom vægtøgning .
4 .
overvære alle aftaler med lægen . Lægen sikrer, at alle er godt med både mor og barn, og kan besvare eventuelle spørgsmål, der måtte opstå i løbet af andet trimester .
5 .

Buy barsel tøj . Nu, hvor maven er affyret ud , vil regelmæssige tøj bliver mere og mere ubehageligt . Barsel tøj er trendy og sød , så der er ingen grund til at ofre komfort for stil .
6 .
Hold op udøvelsen i andet trimester af graviditeten . Simple gå vil fortsætte med at hjælpe med at holde vægtøgning i et sundt sortiment .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.