hvordan man stopper mindreårige ryge

Ifølge en national statistik , 4,5 millioner teenagere alderen 12 til 17 ryge cigaretter . Det er nødvendigt at træffe barske foranstaltninger og hjælpe teenagere til aldrig afhente en cigaret eller afslutte den vane at ryge . Med en lille samfund støtte og en veltilrettelagt kampagne , er det muligt at gøre et varigt indtryk på mindreårige rygere

Plan . af Attack


1 .
Etablere et udvalg eller en non-profit organisation med det primære fokus for at stoppe mindreårige ryge .
2 .
Definer mål , mission og strategi om at blive en indflydelsesrig værktøj i støtten til at sænke statistikken i dit samfund .

3 .
Forskning data om rygning og effekten på din krop og andre , mens rygning i mange år.
4 .
Opret en kraftig kampagne , der uddanner , opmuntrer og er en ressource for teenagere til at stoppe med at ryge eller aldrig afhente den vane .
5 .

samle alle pædagogiske værktøjer , skitsere en læseplan og ressourcer , der vil blive gennemført i et program til støtte for teenagere . Kan omfatte plakater , præsentationsvideo , der bedst forholde sig til teenagere og oplysende uddelingskopier .
6 .
Etablere et par ideer , som vil tilskynde teenagere til at holde op og støtte hinanden til at blive sundere . Udfordring teenagere med en konkurrence og en stor gevinst ved udgangen .
7 .
Spørg de lokale virksomheder til at involvere sig ved at donere præmier , andre elementer eller et bidrag til at gå i retning af den store præmie .


8 .
Plan en endelig begivenhed og fundraiser for at få samfundet involveret yderligere med mad , underholdning og en tid til at være sammen og fremme og støtte de teenagere , der gjorde tilsagn om at holde op med at ryge.
9 .
Kontakt din lokale skoledistrikt og lokalsamfundet regering til at planlægge en proposition . Foreslå din kampagne og strategi til bestyrelsen og søge godkendelse og støtte .

Kampagne Administration1 .
Gå ind i skolerne og præsentere information i en forsamling format eller spørge hver sundhed lærer at afsætte tid i timerne .
2 .
Fokus kampagnen primært på den fysiske effekt på kroppen .
3 .
Opret og vise store plakater og et diasshow af beskadiget lunger , gulnede tænder og brændt hud .
4 .
andet uddanne de virkninger af rygning for andre . Viser klart skader , der måtte opstå med passiv rygning .
5 .
Næste uddanne børn om , hvad deres fremtid vil blive. Igen viser plakater eller diasshow med beskadigede lunger , hud og tænder efter rygning i 20 år.
6 .
Post plakater i gange , klasseværelser og på " Smoker 's punkt . "

7 .
indføre " quitters Plan ". Udfordringen børn at blive en del af programmet for at afslutte sammen . Danne hold deltagere, der forpligter sig til at holde op .
8 .
Lav en konkurrence blandt de teams , der ønsker at holde op .
9 .
Informere børn af mål , konsekvenser og mulighed for at skifte deres liv . Også fremme muligheden for at vinde en stor præmie for det hold , der går længst uden at ryge eller har det mest quitters for en bestemt tidsramme.
10 .
Ved udgangen begivenhed , stolt vise Antallet af børn , der har op med at ryge og gjorde det som et team .
11 .
Giv væk den store præmie til det hold, der vandt .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.