hvordan man genkender tegnene på smerte killer afhængighed

Når en person er i smerte , er der intet som smertestillende medicin for at gøre det lettere at fungere igen . Desværre har smertestillende ikke løser problemet , så i sidste ende recepten løber ud og smerten vender tilbage . Fordi smertestillende medicin er fysisk og psykisk vanedannende , vil folk der er afhængige af dem gøre næsten alt for at få deres hænder på dem igen . Følg disse trin for at se, om du tror, du kan blive afhængig af at smertestillende medicin
1 .
Vær ærlig overfor dig selv . Hvis du har taget smertestillende medicin , og tror, at du måske har et problem , du sandsynligvis gøre .
2 .
Spørg få dig selv, hvis det irriterer dig , hvis dine venner eller familie fremsætte bemærkninger om din stofbrug . At være defensiv er et tegn på , at du måske har et problem .

3 .
Afgør , hvis du føler dårlig samvittighed over din brug af smertestillende medicin . Dette er endnu et tegn på, at du kan blive afhængig eller bevæger sig mod misbrug .
4 .
Tænk over , om du nogensinde har brugt smertestillende medicin ved en højere dosis end foreskrevet . Har du brugt dem til at kvikke op om morgenen eller gå til at sove om natten ? Disse er alle tegn på voksende tolerance over for virkningerne af den medicin , som kan føre til afhængighed .
5 .

Se din læge , hvis du tror du kan være afhængig af smertestillende medicin . Der er en række ting , der kan gøres for at hjælpe dig , afhængigt af hvor langt du er nået . Tingene kommer ikke til at få det bedre af sig selv , så det er vigtigt, at du er ærlig over for dig selv og tage skridt til at afhjælpe problemet.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.