hvordan man kan forebygge eller helbrede trøske , mens du ammer eller sutteflaske

Når du får antibiotika efter fødslen , som mødre ofte er , den sætter dit blodsukker ud af balance , hvilket kan føre til trøske. Her er et par enkle hjem retsmidler , som alle kan , men helbrede den frygtede lidelse .
Thrush kan være meget smertefuldt for amning moderen og ofte nye moms vil blive tilskyndet til at opgive amning på grund af svamp . Faktisk kan du helbrede det hele selv :

1
Skær sukker . Den første ting du skal gøre, er at afslutte alle hvide mel , sukker og alt der indeholder sukker. Skift din hvidt brød til hele korn , din pasta til hele korn ( eller afslutte pasta samlet) . Skære slik , chokolade , sodavand . Hvis du skal have frugt saft , begrænse den til appelsinjuice om morgenen med en slags protein .
Babyer på formel vil få samme mængde sukker som en ammer baby , hvilket betyder , det er en meget af sukker . Men vores organer har udviklet sig til at håndtere sukker , ellers hvorfor skulle det være vores vigtigste fødekilde ? Det handler om at balancere sukkeret med sunde bakterier til at holde gær fra overtagelsen . Så hvis du ikke ammer , behøver du ikke bekymre dig om at skære sukker . Hvis du har gær infektioner , dog giver det en chance .
2 .

Tilføj Acidophilus . Gå til helsekost butikken og få anti-candida kosttilskud . Acidophilus er den bedste og den kommer i flasker til voksne eller børn . Chancerne er, hvis du helbrede din gær problem din lille baby vil blive helbredt så godt. Følg vejledningen for at træffe de tillæg, som er uskadeligt og er indeholdt i yoghurt så godt. Du kan også spise en masse yoghurt naturel for at få det samme resultat , men du er nødt til at spise det tre gange om dagen .
Du kan give Babydophilus til din baby samt ( tjekke med din læge først ) ved at blande det med en lille smule vand . Det tager godt !
3 .
Vask dine bh'er og tøj regelmæssigt , og hvis dit barn bruger en sut sørg for at det er steriliseret efter hver brug .
Dette remedie er for folk, der ikke ønsker at bruge den almindelige medicin ordineret til trøske. I mit tilfælde , der kun kosten ændre drosler gå væk . Jeg havde også gær infektioner og slukker efter fødslen og skære sukkeret og upping Acidophilus gjort dem til at forsvinde som godt .

gode råd og advarsler


 • Husk , det er ikke en evigt kost , lige indtil de drosler går væk .
 • Hvis drosler returnerer , gå tilbage på diæt .
 • Det tager et stykke tid for kroppen at afbalancere sukker og gær . Må ikke være foruroliget , hvis dit barn stadig har den hvide ting i hendes /hans mund . Vær tålmodig . Det vil passere .
 • Kig efter skjult sukker i ting som hostesaft .
 • Alkohol har en masse sukker i det .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.