hvordan man kan gøre værftet arbejde nemt for ældre borgere

Når du har købt dit hus , du har brugt mange timer pleje din familie og karriere med næsten ingen tid til at klippe græsset . Nu pensioneret , vil du oprette landskabet af dine drømme . Det er ikke så let, som det plejede at være , men følg disse tips , og værftet arbejde kan være lige så sjovt som du altid håbet det ville være
1 .
Varm op til opgaven ved hånden . Som med enhver øvelse , er det en god idé at afsætte lidt tid til at varme op , før du begynder din værftet arbejde . Start med at gøre lys strækninger, og tage en kort spadseretur gennem kvarteret for at løsne op .
2 .
Vælg det bedste tidspunkt på dagen for dit havearbejde . Det bedste tidspunkt at arbejde uden enten tidligt om morgenen eller sent på dagen . Hvis du gør dit havearbejde og værftet vedligeholdelse i disse timer, du undgå den varmeste del af dagen .

3 .
Kjole korrekt og bære væsentlige elementer . Når du planlægger at gøre din værftet arbejde , skal du sørge for at klæde sig i letvægts tøj , der er løs og lyse . Mørke farver absorberer solens og gøre dig varm . Hertil kommer , udfylde en lille taske med handsker , en flaske vand , et forstørrelsesglas og en mobiltelefon eller en fløjte i tilfælde af en nødsituation .
4 .
Hold underholdsbidrag til en minimum . Når du planlægger din nye landskab , vælger planter , buske og træer , der er varme tolerante at minimere behovet for vanding , og sørg for at linjen senge med plast og dæk med barkflis for at bekæmpe ukrudt . Vælg stauder over enårige hvis det er muligt , så du ikke behøver at genplante hvert år .
5 .

Plant dit blomsterbede og køkkenhaver tæt på hjemmet . Hvis din værftet arbejde omfatter beplantning eller flerårige blomsterbede eller køkkenhaver , plante dem lige udenfor din front eller bagdøren hvis det er muligt . Dette minimerer den afstand , du er nødt til at gå med haveredskaber i hånd .
6 .
købe de rigtige værktøjer . Der er en masse ergonomisk gjort haveredskaber , som kan mindske belastningen på hænder og håndled og slange dyser udstyret med trykknapper i stedet for squeeze udløser . Haven kløer kan erstatte gravemaskiner til barkflis .

gode råd og advarsler


 • altid tage din tid , når du laver havearbejde . Dette betyder at gå på tværs af plænen i et langsommere tempo, og bøje og løfte færre ting på én gang . Det kan tage lidt længere , men det er en af fordelene ved at være pensioneret : eje din timer
 • Vælg en dag , hvor du ikke har noget andet at gå på . Værftet arbejde er hårdt arbejde , og for at undgå overtiring dig selv, bør du planlægge det for en dag, hvor du ikke har andre forpligtelser .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.