hvordan man får behandling for Aspergers syndrom

Aspergers syndrom er en neurologisk , udviklingsforstyrrelse falder på autisme spektret. Denne lidelse er kendetegnet ved en begrænset interesse , gentagne adfærd , ejendommelige talesprog , dårlig nonverbal kommunikation , og vanskeligheder at etablere og vedligeholde relationer med jævnaldrende . Jo før en person får behandling for Aspergers syndrom så bedre resultatet . Heldigvis er der en række ruter for at få behandling for et barn
1 .
Tal med dit barns skole psykolog . Aspergers syndrom er et handicap omfattet af personer med handicap Act . Skolen kan teste dit barn og give efterfølgende indgreb , hvis dit barn er berettiget til ydelser . Hvis du ikke ved, hvordan du kan kontakte skolen psykolog , tale med dit barns lærer eller vigtigste for at få hjælp .
2 .
Kontakt en generel børnelæge og få en henvisning til en udviklingsmæssig børnelæge . En udviklingsmæssige børnelæge er læge med speciale i diagnosticering og behandling af børn med udviklingsmæssige forsinkelser . Denne type læge kan give receptpligtig medicin , hvis nødvendigt.

3 .
Besøg en socialrådgiver eller familierådgiver , der har specialiseret sig i udviklingsforstyrrelser. Disse mental sundhed professionelle er integreret i at hjælpe familien koordinere tjenester og identificere strategier , der kan bruges i hjemmet .
4 .
Spørg din læge til en henvisning til en tale og sprog patolog . Mennesker med Aspergers syndrom har ofte problemer med pragmatik tale , som er den fælles give og tage , der opstår under en samtale . Tale og sprog patologer ved strategier, som kan forbedre en persons pragmatik .
5 .

Lav en aftale med en ergoterapeut , hvis dit barn er at have sensorisk integration vanskeligheder . Se efter en overfølsomhed over for berøring , bevægelse , seværdigheder eller lyde . Også en usædvanlig høj eller lav aktivitet niveau , klodsethed , eller en manglende evne til at berolige er almindelige symptomer .
6 .
Kontakt forælder organisationer eller lokale støttegrupper for at lære mere om forældre uddannelsesmuligheder og mødetider for støttegrupper . Andre forældre kan være din største aktiv .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.