hvordan man kan forudsige et barns voksen højde

Mange forældre spekulerer nøjagtigt, hvor højt deres børn vil blive . Mens forudsige et barns voksen højde ikke er en eksakt videnskab , der er mange måder at få et groft skøn . Den vigtigste medvirkende faktor i højden , er generne . Børn er normalt omkring samme højde som deres forældre , selv om der er nogle undtagelser . Læs videre for at lære at forudsige et barns voksen højde
1 .
Vurdere højde for begge forældre . Generelt vil et sundt barns højde være omkring forældrene højde . Hvis det er en pige , vil hun være tættere på højden af mor, og hvis det er en dreng , vil han være tættere på højden af faderen.
2 .
Bemærk barnets højde på sin to års fødselsdag . Et barn er ca halvdelen af deres fulde højde omkring deres anden fødselsdag . Ved at fordoble barnets højde på deres andet års fødselsdag , kan et overslag over deres voksne højde beregnes .

3 .
Tage hensyn noget , der kan have bremset væksten . Præmaturitet , anvendelse af kortikosteroider, dårlig ernæring eller dårlig helbred kan alle bidrage til en voksen højde mindre end det ellers ville kunne forventes .
4 .
fastslå, hvor barnet er i form af vækst . Børn går igennem en hurtig vækst fra fødsel til to år . Fra en alder af to , indtil puberteten er der en langsom vækst, men en stabil én, med omkring to og en halv inches tilføjet året . I puberteten , er væksten i 4:57 inches året normen .
5 .

Få en X-ray af det udførte barnet . Ved at tage en X-ray , kan en læge afgøre , hvor meget vokser der er tilbage ved at undersøge knogler som lårben og analysere dem .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.