hvordan man kan håndtere med endometriose

Endometriose er en tilstand , hvor væv , der ligner slimhinden i livmoderen ( endometriet ) vokser udenfor livmoderen på andre organer . Organer , der kan inddrages i endometriose omfatter æggestokke , blære og æggelederne , blandt andre . Hvis du har været diagnosticeret med endometriose , håndtere Deres tilstand er afgørende
1 .
Tal med din læge . En del af coping med endometriose , er at forstå, hvad du står og hvilke behandlinger der er tilgængelige for din tilstand . Altid bringe dine bekymringer op til din læge , og foretage visse du forstår hans reaktion , selvom du er nødt til at bede ham om at tale i et ikke-teknisk sprog .
2 .
Tag smertestillende medicin . Kvinder, der har endometriose ofte har smertefulde kramper i løbet af deres perioder. Denne smerte er normalt afhjælpes ved at tage over the counter medicin såsom ibuprofen . Hvis du har stærke smerter , så spørg lægen til at ordinere en stærkere smertestillende medicin .

3 .
overveje at tage p-piller for at bidrage til at mindske den smerte, der ofte er forbundet med endometriose . Desuden kan p- piller hjælpe med at minimere de tunge blødning , der er også forbundet med endometriose , og de vil hjælpe med at regulere menstruationscyklus . Håndtering af dine smerter og dine menstruationscyklus kan gå en lang vej i at hjælpe dig klare .
4 .
Har kirurgi i ekstreme tilfælde . Nogle gange vil lægen anbefale operation , når smerten ikke kan kontrolleres , eller hvis betingelsen er skaber andre problemer . Det er dit valg at have foretaget en operation , selv om det kan være en god idé at have en anden mening på nuværende tidspunkt .
5 .

Deltag i en støttegruppe for kvinder med endometriose . Taler om dine problemer og bekymringer med andre, som ved, hvad du går igennem kan hjælpe dig med at håndtere din sygdom . Du kan finde støttegrupper ved at søge på Internettet eller bare bede din læge for at få oplysninger om støtte grupper i dit område .
6 .
Forstå din barnløshed risiko . Kvinder, der har endometriose kan også have til at beskæftige sig med infertilitet , når de forsøger at blive gravide . Hvis du har at gøre med infertilitet , kan en støttegruppe for kvinder med infertilitet være meget nyttig.
7 .
Få masser af hvile , motion regelmæssigt og spise sunde måltider . At gøre disse ting kan gøre dig bedre både fysisk og kan gøre din endometriose nemmere at håndtere .

gode råd og advarsler


 • Oplysningerne i denne artikel er ikke meningen, at fungere som en erstatning for regelmæssig medicinsk rådgivning og behandling . Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om dit helbred , skal du altid tale med din læge .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.