hvordan man skal behandle et barns hoved skade

Som dit barn vokser , er det uundgåeligt, at han vil falde og bump hovedet på et tidspunkt , især fordi han er at lære at gå . Men det er vigtigt at vide, hvordan man reagerer på både en mindre kvæstelser i hovedet og en stor en , og at følge den korrekte fremgangsmåde for at hjælpe dit barn

Hvis dit barn Bevarer en mindre skade i hovedet


1 .
Placer en ispose pakket ind i et håndklæde på stedet af den skade, for 15 til 20 minutter , hvis dit barn er vågen og opmærksom .
2 .
Prøv at holde dit barn afslappet og stille, og hvis der er et sår , anvende en steril forbinding .

3 .
Check in på dit barn, hvis kvæstelser i hovedet siden i nærheden af naptime eller sengetid for at sikre, at han er vejrtrækning ordentligt, og at hans lemmer der ikke trækninger . Kalde hans børnelæge , hvis du har mistanke om et problem .

hvis dit barn Bevarer en Major skade i hovedet


1 .
Telefon dit barns børnelæge straks, hvis han er et spædbarn og har mistede bevidstheden , hvis det kun et par sekunder .

2 .
Respekter dit barns adfærd umiddelbart efter kvæstelser i hovedet . Hvis han græder uden at stoppe , har smerter i nakken eller hovedet , eller kan ikke gå uden at snuble , kalder hans læge .
3 .
Se dit barn omhyggeligt til næste dag eller deromkring . Hvis han synes at virke normalt , så skaden ikke er alvorlig . Men hvis han begynder blødning fra næse , ører eller mund , er svimmel , svage eller opkastning eller har problemer med at tale eller trække vejret , disse er tegn på en intern skade og du bør ringe til din læge .
4 .

Flyt dit barn på sin side efter hændelsen , hvis han har en beslaglæggelse eller kaste op , men holde hans hals og hoved lige . Dette forhindrer kvælning og beskytter ham i tilfælde han er lidt en rygmarv eller nakke skade .
5 .
Ring efter en ambulance straks , hvis dit barn er bevidstløs efter at have modtaget kvæstelser i hovedet , blødning fra næsen , ører eller mund , er svimmel , svage eller opkastning eller har problemer med at tale , vejrtrækning eller bevæger sig .

gode råd og advarsler


 • Hvis du har mistanke om dit barns kranium er sprunget , skal du ikke trykke på såret , og ikke udtrække noget, der er indgivet i såret .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.