hvordan man kan føle sig sexet efter overgangsalderen

En kvindes krop går igennem mange ændringer i løbet af overgangsalderen . Men dette betyder ikke , at hun ikke skulle føle sig sexet . Nøglen til at føle sexet efter overgangsalderen , er at indse, at selvom din krop ændrer sig, kan det være sexet på en helt ny måde
1 .
op med at tro den hype , at kvinden mister deres køn drev efter overgangsalderen . Der er ingen beviser for, at beviser denne teori . Overgangsalder behøver ikke at betyde, at dit sexliv er overstået .
2 .
Tal med din partner om dine behov og ønsker . Dette har absolut skal gøres , før du kan føle dig sexet , igen . Som du bliver ældre , både din fysiske og følelsesmæssige behov vil ændre sig . Du er nødt til at kommunikere disse ændringer med din partner. At være ærlig over for din partner vil give dig en chance for at sætte ord på , hvad du ønsker, og hvordan du ønsker det .

3 .
Bliv fortrolig med din krop . Kig i spejlet og lave en liste over de ting, du elsker ved din krop . Når du ønsker at tænke noget negativt om hvordan du ser ud , tage ud på listen og minde dig selv om skønhed , der findes .
4 .
Gør noget, der gør du føler dig sexet hver dag . Prøv en ny , sexet parfume , undertøj eller professionel massage at du føler dig sexet og selvsikker.
5 .

Light duftende stearinlys om aftenen for at skabe en sexet miljø . Candlelight vil skabe smukke flimrer over hele rummet og gøre dig smuk.
6 .
Seduce din partner ved at ændre med døren åben , hvilket giver ham en sexet massage og indlede køn på det tidspunkt, dag , som du normalt ikke deltage i sex .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.