hvordan man kan slippe af menopausale mave fedt ?

De fleste kvinder vil træde overgangsalderen engang i løbet af deres sene 40'erne til begyndelsen af 50'erne , selvom nogle måske begynde "change of life " så tidligt som 30'erne , og nogle kan ikke opleve overgangsalderen indtil deres 60'erne . Overgangsalderen er en normal , naturlig del af aldringsprocessen for alle kvinder , men det omfatter nogle ubehagelige fysiske ændringer , som kan omfatte hedeture , nattesved , tab af bryst fylde , vaginal tørhed og vægtøgning , især omkring maven . Miste mave fedt i overgangsalderen indebærer samme disciplin på noget andet tidspunkt i livet .
1 .
Forøg din fysiske aktivitet . Tal med din læge for at finde ud et kursus af øvelser , som du er fysisk i stand til at udføre og fastsætte en regelmæssig motion rutine . Det ultimative mål er at være fysisk aktive i mindst 30 minutter om dagen . Omfatter både aerobe og anaerobe øvelser i din regime . Aerobe øvelser som at gå eller klatre trapper vil øge din puls og brænde kalorier hurtigere . Anaerob øvelser såsom at løfte vægte , vil bidrage til at opbygge lean muskelmasse , og hjælpe muskler forbrænder fedt mere effektivt .
2 .
Spis en sund kost . Rådfør dig med din læge om en solid kost , der vil opfylde behovene i din krop i løbet af denne fase af livet . De fleste kvinder i overgangsalderen har brug for færre kalorier for at opretholde deres kropsvægt , end de gjorde i løbet af deres præmenopausale dage på grund af et naturligt nedsat stofskifte . Forsikre du spiser fødevarer fra alle kategorier af den mad pyramide med en vægt på friske grøntsager , frugt og fuldkorn , men uden at forsømme de andre kategorier .

3 .
reducere, men ikke fjerne, fedt i din kost . Fedt er en vigtig del af din kost , fordi de leverer fedtsyrer er nødvendige for vitamin absorption , sund hud , og regulering af visse kropsfunktioner . Fedt at fødevarer smager godt , og de giver kroppen med en følelse af fylde og tilfredshed . Du bare ikke lyst til at spise for meget af en god ting . Ifølge American Heart Association , ikke mere end 30 procent af din samlede kalorier indtag bør komme fra fedt . Koncentrer dig om at få dit fedt fra sunde kilder såsom nødder , oliven olie og omega -3 rig fisk . Undgå transfedtsyrer og mættet fedt når det er muligt .

gode råd og advarsler


 • Altid konsultere din læge , inden den begynder enhver kost og motion rutine .
 • Der er en vis formodning om , hvilken rolle hormoner spiller i post-menopausale vægtøgning , men ifølge National Institute on Aging ikke enighed endnu ikke er nået af eksperter .

 • Kommentarer

  Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.