tegn og symptomer på mave influenza hos spædbørn

Den mave influenza er en virus , der er fanget ved at komme i direkte indeholde med en virus . Maven virus mangedobles i de små tarme og mave influenza symptomer vises indenfor et par dage. Spædbørn sætte mange ting i deres mund , som kunne have maven influenza virus på dem , sætte dem i fare for at få denne sygdom . Hvis en forælder mistanke om deres barn har maveinfluenza , der er tegn og symptomer til at søge .

Diarré


Spædbørn , der har den maveinfluenza vil have diarré . Det er nogle gange svært at se, om et spædbarn har diaré , fordi deres afføring er generelt bløde til at begynde med , især i ammeperioden . Hvis barnet begynder at passere mere afføring pludselig og de er meget våde , er det mest sandsynligt diarré . Når et spædbarn har diaré på grund af maveinfluenza , bør forælder eller omsorgsperson give barnet ekstra væske for at kompensere for den overskydende væske , der er gået tabt i afføringen .

Opkastning


Opkastning er et tegn på at et spædbarn har maven influenza . Opkastning hos spædbørn , når de har maveinfluenza normalt er harmløs . Men hvis barnet kaster op ofte og kan ikke holde væske ned , de kan blive dehydreret . Hvis barnet udvikler dehydrering , vil de blive sløv og har nedsat urinproduktion . Opkastning generelt aftager i løbet af 24 timer.

Feber


For et spædbarn , der har mave influenza , feber er et tegn på , at deres krop forsøger at bekæmpe infektionen . Et spædbarn , der har en rektal temperatur på mindst 100,4 har feber . Hvis barnet er under tre måneder gamle og deres krop nået en temperatur på mindst 100 . 4 grader Fahrenheit , lægehjælp skal søges . Hvis barnet er over tre måneder gammelt , bør læge søges , når deres temperatur når 101 grader . Lægehjælp behøver ikke at være søges i spædbørn over seks måneder , indtil deres temperatur når 103 grader . Spædbørn , der har en høj temperatur kan have en feberkramper .

Mave Smerter


Spædbørn , der har mave influenza vil have ondt i maven . Da et spædbarn ikke kan tale , er det svært for en forælder til at fortælle om deres barns mave gør ondt . Derfor vil de nødt til at kigge for indikatorer , at deres barn er i smerte . Disse indikatorer omfatter bl. a. øget fussiness og handler ubehagelige eller græde efter at have spist .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.