tegn og symptomer på mave -virus hos babyer

Ifølge BabyCenter. com , mave virus-. også kaldet gastroenteritis-er den mest almindelige synderen for influenza-lignende symptomer . Babyer har normalt følsomme fordøjelse , får dem til at lide mere end ældre børn eller voksne . Babyer er på en endnu større risiko for dehydrering på grund af deres små kroppe . Spædbørn skal have ekstra væske i løbet af dagen , selvom de er hele tiden opkastning . Hvis symptomerne bliver svære , at tage dit barn på skadestuen .

Feber


Et tegn på en mave -virus hos spædbørn er en feber . En feber er kroppens måde at forsøge at dræbe virus . Dette kan være god , så længe længe feberen ikke bliver for højt. I mange tilfælde kan du lade en feber køre sit løb , men du skal se dit barn tæt på. Hvis dit barn har feber , men spiller heldigvis , så er der ingen grund til at bekymre sig . Men hvis dit barn bliver sløv og vil ikke stoppe græde , gør dit bedste for at bringe feber ned med over -the-counter medicin til spædbørn eller en kølig vaskeklud .

Diarr¨¦


Diarr¨¦ er en af de mest almindelige symptomer forbundet med mave virus hos spædbørn . Spædbørn vil lide med løs , våd afføring hele dagen , der opbruger deres krop af væsker . Hvis dit barn er amning sygeplejerske ham så ofte som muligt og give ham renset vand gennem en sprøjte . Se dit barn tæt for tegn på dehydrering . Hvis du opdager din søns læber er tørre , eller hvis han har indsunkne-i øjnene , er han dehydreret . Se ham nøje , og hvis ikke bliver bedre , ringe til din læge med det samme .

Opkastning


Opkastning er et tegn på madforgiftning samt mave virus . Opkastning er kroppens måde at forsøge at få virus ud . Hvis du opdager dit barn kaster op , kan hun har influenza . Insisterende opkastning kan være stressende og forårsage dit barn til at blive rastløs og ked af det. Hvis dit barn er opkastning og lider med diarré , bo hos hende hele dagen og give hende en sprøjte med væske hver 30 minutter . Hvis dit barn bliver for sløv er det vigtigt , at du tager hende til hospitalet .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.