hvordan du holder dine børn sunde

Undersøgelser har vist, at fodring børn sund mad , medvirker til at øge deres immunforsvar og holder dem fra at blive syge . Det er nemt at tilføje flere sunde fødevarer i deres kost , og ved at tilføje sundere fødevarer i deres kost vil det blive lettere at reducere de mindre sunde fødevarer :

1
Tilbud børnene økologiske fødevarer så vidt muligt : . Kids er meget modtagelige over for virkningerne af pesticider . Besøg EWG. org at tage et kig på de fødevarer , der er højest i pesticidrester og forsøge at mindst købe disse 12 punkter på deres " beskidte dusin " liste økologisk .
2

Hormone /antibiotika gratis kød : . Kids og voksne skal forsøge at beskytte sig mod at blive udsat for hormoner og antibiotika gennem den mad, de spiser . Flere landmænd tilbyder hormoner og antibiotika gratis kylling og oksekød , så hormon /antibiotika kød bliver lettere at finde
3
Rå fødevarer : . De fleste børn som rå veggies og salater , serveres med sunde dips og dressinger , såsom olivenolie og eddike , fedtfattig yoghurt med krydderier , hummus , osv. Vi har alle brug for at spise mere rå fødevarer og børn er ingen undtagelse .
4
Fuldkorn : . Børn elsker pasta , se så for pastaer lavet med brune ris og quinoa . Hele hvede kan være en smule kornet , så jeg ikke købe denne type til mine børn . Men , de aldrig selv bemærkede, da jeg skiftede dem til brune ris og quinoa pasta .

5 .
Prøv at tilberede sunde måltider i hjemmet for dine børn så meget som muligt , og bruge nogle løg og hvidløg hvis det er muligt . Når det er kogt ind farsbrød , frikadeller , spaghetti sauce , vil etc børnene ikke engang mærke til det er der , og de antioxidanter i disse typer af grøntsager give dem øget immunitet . .
6
mad for at undgå eller holde sig til et absolut minimum :
7

Forarbejdede fødevarer . Vores land bruger 90 % af deres dagligvarer penge på forarbejdede fødevarer . Forarbejdede fødevarer indeholder normalt bestanddele , kan vi ikke udtale eller genkende , og ikke støtte vores helbred . Hvis det kommer i en kasse , taske , eller kan , og har en etiket , er det normalt en forarbejdede fødevarer . ( Hele korn, bønner og bælgfrugter er undtagelser ) . Shop kanten af købmand og undgå midten sideskibe , hvor alle de forarbejdede fødevarer er . Hele fødevarer er den bedste fødevarer til at fylde vores købmand vogne med
8
High fructose corn syrup : . Denne type sødemiddel har vist sig at være meget skadelige for vores sundhed . Det er forarbejdet i leveren , og da det er i alt, er vores lever arbejder overtid og bliver syge i processen . Læs etiketter og hvis du ser en høj fructose corn syrup , satte den tilbage på hylden
9
Hydrogeneret eller delvis hydrerede : . Det betyder, at det er en trans fedt og vil beskadige arterierne . Lære dine børn for at undgå noget med ordene " hærdede eller delvist hydrogeneret "

10
Mælk : . En masse børn er allergisk over for mejeri , og hvis dine børn har stor forkølelse , flus , allergier , sinus infektioner , løbende næser , astma , hoste , snorken , osv. , kan du prøve at tage dine børn ud af mælk for at se, om deres symptomer rydde op . Ikke-Dairy Milk alternativer er til rådighed og er lækre , såsom mandel , ris eller havre mælk
11
Fried fødevarer: . Stegt mad indeholder ofte transfedt , og overdrevne mængder af fedt og undertiden raffineret mel .
12
Gastronomi alt : . Super store portioner , lav kvalitet kød , for meget sukker , salt , er alle grunde til at vi bør undgå restauranter og forberede vores egen friske og sunde måltider i hjemmet når det er muligt .

gode råd og advarsler


 • at give børn en probiotisk på daglig basis også vil strenghthen deres immunsystem og beskytte dem mod sygdom . Probiotika hjælper også med at inddrive hurtigere fra forkølelse , influenza , mavesmerter osv.
 • Hvis du ændrer din families kost natten vil proabably blive mødt med modstand . Prøv at gradvist tilføje flere sunde fødevarer i , og det vil være en lettere proces .

 • Kommentarer

  Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.