hvordan man kan forebygge behovet for rodbehandling

Du ville blive hårdt presset for at finde en person, der nyder at have en rodbehandling . Selv om det undertiden er nødvendigt, kan rodkanaler være både smertefuldt og dyrt . Der er nogle enkle forholdsregler , som du kan tage for at hjælpe med at forhindre behovet for en rodbehandling
1 .
Vid , at en af de bedste forebyggelsestiltag over for behovet for en rodbehandling er simpelthen tager sig godt af dine tænder og tandkød . Børst dine tænder regelmæssigt ( mindst to gange hver dag ) og huske at bruge tandtråd .
2 .
Floss om aftenen inden du går i seng , hvis du kun har tid til at tandtråd én gang dagligt . Sure plaque bygger op og spiser på emaljen , som beskytter dine tænder . Hvis plak er tilbage på ubestemt tid , vil den begynde at ætse det indvendige af dine tænder . Dette kan føre til en eventuel behovet for en rodbehandling .

3 .
undgå behovet for en rodbehandling ved at supplere din kost med vitamin C. mund er fuld af bakterier sammen med plak, som former. Undersøgelser har vist, at mennesker, der tager C-vitamin regelmæssigt har meget mindre Tarter , plak og bakterier i munden end folk , der kun børste deres tænder . C-vitamin hjælper med at forhindre infektion , som kan føre til bylder og behovet for en rodbehandling .
4 .
Drik grøn te for at hjælpe med at forhindre behovet for en rodbehandling . Grøn te er en stor forebyggende medicin , fordi den indeholder den type bioflavonoider , der kan hjælpe kampen off både gum sygdom og huller i tænderne . Fordelene ved grøn te for en sund mund har været kendt i Japan i århundreder . Nogle eksperter mener , at tage en ekstrakt af grøn te blade virker endnu bedre end at drikke det .
5 .

Spis bestemte fødevarer , der rent faktisk bidrager til at rense plak fra tænderne . Disse fødevarer omfatter nødder ( især cashew ) , oliven og yoghurt . Når du spiser slik , børste dine tænder snart efter med henblik på at hjælpe med at forebygge behovet for en rodbehandling .

gode råd og advarsler


 • Skær ned på sukker og hvidt mel til en sund mund . Fuldkorn og uforarbejdede fødevarer vil hjælpe med at holde tænder og tandkød sunde og reducere dine chancer for at skulle have rodbehandlinger .

 • Kommentarer

  Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.