hvordan man underviser børn om graviditet

Hvordan du lærer børn om graviditet vil afhænge af deres alder . For yngre børn , vil du ikke behøver at gå i detaljer . Du behøver kun at give dem grundlæggende fakta om graviditet . Større børn skal blive undervist mange aspekter af graviditet , herunder formålet med prævention , og hvordan det forhindrer graviditet . Du kan effektivt undervise en gruppe af børn en alder passende lektion om graviditet ved at følge flere trin

 


 

Du skal bruge:
Eftergivelse
Gravide dukke .
Papir .

Blyanter .
Seksualundervisning bøger .
 


1 .
Lav en dispensation skema for hvert barn til at tage hjem til deres forældre eller værge til at underskrive . I form , bør der være en kort forklaring på, hvad du vil fortælle børnene , og en bestemmelse om , at hvis forældrene underskriver formularen , er de giver dig tilladelse til at lære barnet om graviditet . Hvis du ikke modtager en blanket tilbage fra deres forældre eller værge , ikke tillader barnet at deltage i klassen .

2 .
Design en alder passende lektion planen. Hvis du ikke er sikker på , hvad børnene bør vide om graviditet ved en bestemt alder , søge efter oplysninger i seksualundervisning bøger for børn .
3 .
Saml visuelle hjælpemidler til brug for lektionen . En dukke , der har en baby i deres mave er passende for alle aldersgrupper . Visuelle hjælpemidler , der viser kønsorganer eller prævention ville være passende for ældre børn .
4 .

Sit børn foran det område , hvor du vil blive undervisning i lektionen . Sørg for at alle børn kan se dig og alle hjælpemidler , som du vil vise dem .
5 .
Præsenter lektion ved hjælp af alder passende ord . Yngre børn kan have svært ved at forstå ord i forbindelse med graviditet såsom ordet livmoderen . Prøv at erstatte disse ord med almindeligt anvendte alternativer som livmoderen .
6 .
Spørg børn, hvis de har spørgsmål omkring graviditet . Fortæl dem , hvis de ikke føler sig godt tilpas stille spørgsmål foran klassen , de kan gøre det privat .

 

gode råd og advarsler


 

  • Send børn, som ikke har en underskrevet afkald form til en anden lærers klasseværelset . Bestemme, at læreren med arbejde for børn at gøre , mens du underviser de andre børn om graviditet .
  • Hvis børnene er genert og ikke føler sig godt tilpas stille spørgsmål højt eller i privat regi, har dem skrive deres spørgsmål på et stykke papir og holde dem i en kasse , hvor du kan tilfældigt trække spørgsmål , læse dem højt og besvare dem .
  • Nogle forældre kan ikke føler, at det er passende for dig at lære deres barn om graviditet og de kunne forfølge sagsanlæg , hvis man ikke får deres samtykke . Det er vigtigt at få den underskrevne ophævelse formularer, før du lære børnene om graviditet .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.