hvordan man får en rodbehandling

En rodbehandling , også kaldet endodontisk behandling , bliver nødvendige, når papirmasse eller nervevæv omkring roden af tanden henfald . Proceduren bør kun udføres af en tandlæge , der føler , at en rodbehandling er den bedste løsning for din mundtlige problem
1 .
Kend symptomerne for huller i tænderne . En smertefuld tand , ømhed eller betændelse i nærheden af en tand kan indikere skader på nervevæv . Huller i tænderne kan forekomme uden at forårsage symptomer , så det er godt at planlægge regelmæssige checkups med en tandlæge .
2 .
Find en tandlæge . Du kan bede om henvisninger fra venner og familie , der har brugt tandlæger i området . Afhængig af din forsikring , kan du finde en tandlæge i dit forsikringsselskab netværk . Forsikringsselskabet kan give dig en liste over i nettet tandlæger , eller du kan bekræfte , at en tandlæge er i sit net ved at ringe til tandlægen kontor .

3 .
Har x-taget stråler . Hvis du rutinemæssigt se din tandlæge , bør dette være en del af eksamen på en regelmæssig basis . En x- ray , viser skade eller forfald inde i tanden , hvor papirmasse er placeret . Selv hvis du ikke oplever smerte , har x-stråler tages som en forebyggende skridt .
4 .
Planlæg rodkanalen . Oftest du rådføre dig med tandlægen , så han kan identificere de områder , der skal arbejde . Når han bestemmer du har brug for en rodbehandling , planlægge et belejligt tidspunkt .
5 .

Få rodkanalen . Tandlægen bruger bedøvelse til at hjælpe dig slappe af og følelsesløs området omkring tanden . Rodkanalen fjerner bakterier , nervevæv , organisk affald og giftstoffer forårsager forrådnelse inde i tanden . Når tanden er renset ud , tandlægen fylder og sæler tanden . Rodbehandling kan tage 1-3 besøg for at afhjælpe problemet .
6 .
Følg tandlægen instruktioner og følge op med tandlægen efter hendes anbefaling . Tandlægen kan anbefale visse mundhygiejne praksis for at forebygge yderligere huller i tænderne og hulrum .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.