hvordan man finder en kvalificeret endodontist til at gøre en rodbehandling

Behandlingen af en rodbehandling er en procedure for at redde en tand med beskadigede rødder og kræver fjernelse af væv inde i tanden og roden . Mest sandsynligt , når du har brug for en endodontist at gøre dette , er du i en stor smerte . At finde en kvalificeret endodontist kan tage noget research og interviews . Følg disse trin for at hjælpe dig med at finde de mest kvalificerede endodontist til din rodbehandling
1 .
Spørg din generelle tandlæge til at anbefale en endodontist fordi de fleste sandsynligt, at han er den, der meddelte , at du skal gå til en specialist til at håndtere tandpine .
2 .
Fortsæt søgningen , hvis du ikke føler dig tryg med din almindelige tandlæge anbefaling . Spørg venner, familie , kirke medlemmer eller arbejde associerede virksomheder, såfremt de kender kvalificeret endodontist . Dont ' være overrasket, hvis det samme navn dukker op , når du spørger rundt . Dette vil være den person , du gerne vil ringe til.

3 .
Gå til American Association of Endodontists hjemmeside . Der kan du finde den endodontist , der var anbefalet eller finde en anden en, der kunne være mere tiltrækkende .
4 .
Klik din tilstand fortegnelser på American Association of Endodontists hjemmeside . Derefter finde din endodontist ved by alfabetisk .

gode råd og advarsler • Finde en endodontist i praksis i lang tid , gerne 15 til 25 år , tilbyder en forsikring om, at specialisten er kvalificeret til at gøre det rodkanalen .
 • Normalt , når du har brug for en endodontist , du er i smerte . Finde en kvalificeret endodontist kan være en byrde på grund af alle de ekstreme ubehag du oplever . Hvis du kan få en ven eller et familiemedlem til at hjælpe dig , kan det være nemmere at finde de endodontist du kan stole på .

 • Kommentarer

  Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.