hvordan du kan få ånde , der lugter godt

Hvordan man kan få en god ildelugtende ånde kan somme tider være udfordrende, især hvis du er sulten og har ikke haft en god grundigt rengøring af tænderne hos tandlægen i over seks måneder . Pest og kød at spise , er død af en ren lugte ånde . Her er nogle tips , som du kan optage med andre , du måtte have lært at hjælpe have gode duftende ånde :
<. br > 1 .
At have ånde , der lugter godt er ikke altid et spørgsmål om tænder , men nogle gange i maven . Tag i betragtning , at selv om din mund hygigene er i det mindste godt , kan din ånde tider være lidt ubehagelig på grund af manglende spise i løbet af dagen . Hvis du har valgt eller ikke kan spise eller anden grund i det meste af den tidlige del af te , ville alternativet være at have i det mindste en 1 /2 af kop ot en te , der hjælper med fordøjelsen . Enhver faktor halitosis er fordøje af maden i maven fra dagen før . Heavy kød , kaffe , konserveringsmidler . . . for det meste noget, der tager en masse tid at fordøje hjælper forårsage åndedrag afgive unaturlige dufte . Alle os , hvad der er at holde dette i tankerne af forskellige årsager . sundhed , behandling , uddannelse og selvstændige
2
Hvis du har proteser eller en delvis af en tand eller flere , er du nødt til at komme i vane med at gennemvædning det . Det er det i nøddeskal . Listerine eller enhver anden form for munden vask er en god satsning . Okay måske han eller hun ikke kender dine tænder ( forhåbentlig , endnu ) og /eller du bare ikke tilpas med dem at se dig med det fjernet . Finde et tidspunkt, så indtil du er komfortabel. Hvis du ikke suge stykket , i sidste ende din mund vil begynde at holde en duft , der er ekstremt svære at fjerne. Tyggegummi vil kun være tilstrækkeligt midlertidigt .

3 .
at holde munden frisk , kan du prøve at drikke pebermynte te flere gange om ugen . Det hjælper neutralisere indersiden af tarmene , hvor den mad du har spist bliver blandet med syre , der holder sin egen sur duft . Du har lugtede det før : det bøvse , tilstrømningen
4
Det siger sig selv børste dine tænder og floss . . Mange af os ikke , men det gamle mundheld om penslen , når du spiser står ubestridte til at hjælpe til at holde vejret frisk . Prøv børste dine tænder med bagepulver og citronsaft mindst en gang om dagen . Du kan undertiden tilføjer naturlige krydderier . Ingefær er en god en .
5 .

at holde vejret frisk , og dette tip er en god også for dem, der forsøger at stoppe med at ryge , skal du gå til helsekost butikken og køb kirsebær bark eller bede specialist for barken bruges til at rense dine tænder . Det kaldes en bark på nogle helsekost butikker , fordi det ligner en mini gren . Når det holdes i måneden , den har en naturlig sød smag , kan suges uden nogen form for bivirkninger påvirker og mere end noget andet , renser tænderne og det er en fantastisk måde , hvordan man holder vejret frisk .

gode råd og advarsler


 • Må ikke forsømme at rense tungen . En god tungen skraber kan købes separat eller ved at få en af de nyere tandbørster , der har en skraber på bagsiden af børsterne på en tandbørste .
 • Besøg din tandlæge i det mindste en gang om året for at kontrollere, om hulrum og andre odontologiske lidelser , der kan forårsage dårlig ånde .
 • Må ikke forsømme at se over flere måder at få vejret og rense dine tænder , ved at gå glip af den vidunderlige yderligere oplysninger i de relaterede annoncer på denne side , og Artiklen i min ressource fane.
 • Må ikke motion med bark i munden eller prøv noget atletik , for eksempel rulleskøjteløb eller håndbold . En ulykke kan ske , og det kunne være farligt at have noget at fremspringende fra munden , når den gør.

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.