hvordan man kan beslutte, om tandimplantater er for dig

Tandimplantater betragtes i kategorien kosmetisk tandpleje . De er fast inventar i munden , når du har mistet tænder . I stedet for aftagelige proteser , implantater stå fast i din mund , ligesom en naturlig tand . Der er mange fordele ved at have implantater , men der er flere ting, du skal overveje , inden der træffes beslutning . Denne artikel vil hjælpe dig med at beslutte , om tandimplantater er rigtige for dig :

1
Kig i munden . . Er du mangler tænder ? Hvis ja , er det dit første skridt til at blive en kandidat til tandimplantater .
2 .

Tænk over dine personlige vaner . Ryger du ? Hvis ja, er tandimplantater ofte ikke den bedste løsning , fordi de rygende forhindrer mundtlige helbredelse. Hvis du virkelig ønsker implantater , kan du overveje at holde op med enten midlertidigt eller permanent .
3 .
Tænk over dine tandproteser , hvis du har dem . Hvis du har problemer med Wiggly proteser , tandimplantater er en fantastisk mulighed . De vil ikke røre sig eller komme ud under uventede tidspunkter .
4 .
Tag beholdning på dit helbred . Personer med diabetes er ikke de bedste kandidater til tandimplantater . Diabetes negativt påvirker den måde munden heler så godt.

5 .
Beslut , hvis du er klar til operation . Kom tandimplantater er ikke svært , men det kræver en vis mængde oral kirurgi . Hvis du er specielt bange for kirurgi , eller hvis du er dødsens bange for nåle , kigge efter andre muligheder .

gode råd og advarsler


 • Tandimplantater er ikke egnede til alle mennesker . Tandlægen vil give dig x-stråler for at afgøre, om din kæbeknoglen er endnu tyk nok til implantater .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.