hvordan man kan få billige tandlæger arbejder i mexico

Selv med forsikring, er mange mennesker at finde , at kvalitet tandpleje og sundhedspleje ikke er råd til i USA . Med høj selvrisikoen og dårlig dækning , er familier, der rejser uden for det land, der har dyre procedurer såsom rodbehandlinger , tandproteser og oral kirurgi . Mange af de tandlæger i Mexico blev uddannet i USA eller til internationalt akkrediterede tandlægeskoler , og mange taler engelsk . Med en god henvisning , kan du finde en kvalitet tandlæge til at udføre selv de mest dyre og komplicerede opgave for betydeligt mindre , end du ville betale derhjemme .
1
Få en henvisning fra en person, der har set hos tandlægen . . Ved at besøge lokale opslagstavler eller hjemmesider for området af Mexico man rejser til , kan du få nogle henvisninger fra folk, der bor i det område, hvor tandlæger til at se og hvilke der skal undgås. Der er stor udenlandsk samfund i mange områder af Mexico , og de kan pege dig i den rigtige retning .
2 .
Brug en henvisning service . Nogle byer har lægehenvisning tjenester til udlandet og folk , der besøger . Se efter deres annoncer i den engelske aviser og blade i de byer, du besøger ( se Resources nedenfor) .

3 .
Interview tandlægen . Sørg for at du er komfortabel med tandlægen , du vælger . Du bør føle sig godt tilpas , at du er i stand til kommunikere , hvad du har brug for og også forstå efterbehandlingen instruktionerne .
4 .
Få det oversat . Hvis du ikke er tosprogede , lad det ikke stoppe dig fra at se en god tandlæge i Mexico . Spørge nogen, der taler flydende spansk at skrive ned hvad det er , at du søger, og eventuelle spørgsmål, du har . Endnu bedre, spørge nogen, der taler flydende spansk til at komme med dig til at se tandlægen .
5 .

Kig i den lokale avis . Læs den lokale engelske aviser og blade for at finde annoncer for tosprogede tandlæger . Du kan også få en kopi af den lokale klassificeret avis for området og sundhedstilstand sektionen for annoncer fra lokale tandlæger .

gode råd og advarsler


 • fleste virksomheder i Mexico enten kun tager kontanter eller tilbyde store rabatter for kontant-betalende kunder .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.