hvordan man får rabat tandpleje gennem en tandlæge skole

Er du behøver omfattende tandbehandling , men ikke får tusindvis af dollars for at bruge? Er du på udkig efter en overkommelig pris tandpleje ? Du kan få tandpleje på en rabat gennem tandlægeskoler af tandlæger i uddannelse

Du har brug for ! .
Computer og internet »
Telefon .
Masser af tid .
Bil .

En forpligtelse til bedre din mundhygiejne .
Penge ( kontanter eller kreditkort ) .


1 .
Har du forsømmer din mundhygiejne i årevis ? Eller er du bare mere modtagelige for tandproblemer og behov for omfattende tandbehandling ? Kan du ikke råd til at betale det gennem en privat tandlæge ? En mulighed er at få behandling via en lokal tandlæge skole . Du vil være under behandling af en tandlægestuderende eller fakultet medlem . Alle studerende er godt overvåget .

2 .
Besøg http://www. dentalsite. com/dentists/densch. html eller http://www. ada. org/prof/ed /programmer /search_ddsdmd_us. asp at finde en lokal tandlæge skole tæt på dig . Hvis det er mere end en dags kørsel væk fra dig , kan det ikke være det værd , men det er stadig en mulighed at overveje .
3 .
Besøg dental hjemmeside og søge efter oplysninger på en tandlæge skole klinik .
4 .

Læs på hjemmesiden for mere information om at blive en patient , og requeirements . Du skal forvente, at behandlingen tager længere tid end det ville ved en privat tandlæge . Du skal have tid til rådighed . I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale for den tilbagediskonterede behandling upfront , selvom de fleste vil acceptere kreditkort .
5 .
Kontakt tandklinik og sørge for at ansøge om at blive en patient . Vær sikker på at du helt forstår de krav og omkostninger .
6 .
Hvis du kan simpelthen ikke råd til at betale for eventuel behandling , så ring 211 for social service henvisninger til tandbehandling . ( Klik på linket nedenfor . )

gode råd og advarsler


 • Du skal være i stand til at gøre den tid, engagement , som udpegningerne kan være lang og behandlingen vil tage lidt længere tid end sædvanligt .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.