hvordan man behandler en sinus tandpine naturligt

Sinus tandpine er forårsaget når en infektion i bihulerne årsagerne pres på rødderne af tænderne . En sinus tandpine kan være svært at diagnosticere og behandle . Der er dog flere forskellige måder, du kan behandle en sinus tandpine naturligt med emner fundet i dit køkken spisekammer . Prøv nogle af disse metoder først, og hvis din sinus tandpine smerte stadig ikke kan kontrolleres , kan du konsultere en læge . Typisk behandle kilder til de smerter-sinus problem-vil slippe af med sinus tandpine hurtigt .

1 .
Tag hvidløg til at bekæmpe en sinus tandpine . Denne fælles køkken urt er en kraftfuld naturlig bakterie fighter , og bruges til at behandle alle årsagerne til en sinus tandpine . Tage op til tre 600 mg kapsler om dagen , indtil smerten forsvinder . Hvis smerten er svær , blå mærker en frisk fed hvidløg , og hold det direkte til de berørte tand . Fjern hvis /når det begynder at svie.
2 .

Brug fed æterisk olie til at behandle en sinus tandpine . Fed er et af naturens mest kraftfulde smertestillende midler. Sted et par dråber af den æteriske olie på en vatpind og henvende sig direkte til det berørte område . Relief fra sinus tandpine skal mærkes med det samme , og følelsesløshed vil vare op til en time .
3 .
Lav en gurkemeje pasta til en sinus tandpine . Ikke alene er dette krydderi antibakterielle og anti -inflammatorisk , vil det også mindske smerter forbundet med en sinus tandpine . Lav en pasta af gurkemeje ved at blande den med lidt vand , og derefter anvende indsætte direkte til forpinte området .
4 .
Tag ingefær til at behandle en sinus tandpine . Denne rod er en kraftfuld anti-inflammatorisk agent, og indeholder også smertestillende egenskaber . Det vil bekæmpe underliggende infektion , samt lindre smerten forårsaget af sinus tandpine . Tage op til otte 600 milligram kapsler om dagen, eller op til en teskefuld hakket frisk rod per dag , eller 10-20 dråber tinktur blandes med vand tre gange om dagen .

5 .
Tag Oregon graperoot tinktur til at behandle en sinus tandpine . En kraftfuld antibakterielle , antimikrobielle , og anti-inflammatorisk , denne urt er nyttig til behandling af både infektionen og smerter forårsaget af en sinus tandpine . Kombiner 15-30 dråber af tinktur i vand , og tage op til tre gange om dagen , indtil problemerne er vedvarende .

gode råd og advarsler


 • Hvis fed æterisk olie er ikke på hånden for at behandle en sinus tandpine , tygge eller knuse hele nelliker og anvende dem direkte på det angrebne område . Det kan ikke være lige så effektiv som den olie til behandling af sinus tandpine smerter, men det vil hjælpe betydeligt .
 • Du kan finde alle de ovenstående retsmidler for en sinus tandpine på lokalt naturlig sundhed butikker , eller de kan bestilles online fra velrenommerede forhandlere . De fleste kan endda findes i supermarkedet .
 • Du må ikke tage ingefær til behandling af en sinus tandpine , hvis du lider af galdeblæresygdom .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.