Hvordan seler for dine tænder arbejde ?

Introduktion


Når det kommer til tænder, der er skæve eller misvisende , en af de første enheder , der mange tandlæger og odontologer tur til er seler . De fleste seler dannes og båret af mennesker gennem ungdomsårene . Dog er det blevet mere almindeligt for voksne at få seler .

Pressure


Seler arbejde ved hjælp af blide og underfundige pres . Hvis du skulle til at trække tænderne på plads , ville knogler knæk og tænder ville bryde . Men hvis du langsomt lægge pres på tænderne og kæbeknoglen , tænderne er i stand til at flytte ind i en sundere position , mens knoglen kan vige og vokse nyt knoglevæv bag det . Dette er , hvordan seler arbejde .

Pieces


Din seler er lavet med to hovedkomponenter , buen og beslag . Buen er et stykke ledning , der er gevind gennem parentes . Det er buen , der gælder presset på tænderne . Beslagene er det stykke metal ( eller nogle gange andre materialer såsom keramik ), der er knyttet til hver enkelt tand . Disse arbejder som holdepunkter for buen ledning at knytte til .

Rubber Bands


På hver beslag er områder til at fastgøre små elastikker . Da seler kun kan bevæge sig tænder i bestemt retning , gummi bands arbejdet med at tilpasse tænderne i retninger bøjler ikke kan. De gør dette ved at anvende et nedadgående pres på tænderne og kæbebenet . De skal også sørge for , at dine tænder på din underkæbe linje op med tænderne på din overkæbe , når behandlingen er afsluttet .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.