hvordan man kan holde tandbørster ren

Stoppe op og tænke over hvor ofte du lægger tandbørster i munden . Den sidste ting du ønsker, er for din tandbørster at blive fyldt med bakterier , snavs og andre forfærdelige nastiness . Det er vigtigt at tage sig tid til at sikre sig, at disse mundhygiejne værktøjer er rene . Hvad er de bedste måder at holde tandbørster ren
1 .
** Giv Tandbørster Tid til Air Dry **
Vidste du , at mug , bakterier og andre nastiness lide at yngle i fugt ? Det er meget vigtigt at lufttørre dit tandbørster i mindst 24 timer før genbruge dem . Ideelt set bør du have et par , som du bruger til at rotere dem for tid til helt at lufttørre mellem anvendelser .
2 .
** Desinficer Tandbørster **
Tag dig tid til at desinficere dine tandbørster efter at have brugt dem . Når du børste dine tænder , udtrykte det i en kop desinficerende mundskyllevæske . Gør dette hver gang du børster . Ved slutningen af dagen , skylles godt og lad det lufttørre som forklaret i trin et .

3 .
** Skyl Tandbørster **
Hold din tandbørste under varmt vand . Adskil børster med tommelfingeren . Dette vil skylle ud i eventuelle tiloversblevne tandpasta og madrester , der kan blive fanget ned inde i børster .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.