hvordan man kan slippe af med en tandpine hurtigt

Enhver, der som altid havde en tandpine kender til elendige dunkende smerter de forårsager . Heldigvis er der mange måder at begrænse eller helt fjerne smerter forårsaget af en tandpine . De følgende skridt vil bidrage til at lette selv de værste tandpine . Bemærk venligst , at følgende trin er for midlertidig lindring og er ikke ment som en kur . Hvis du oplever en tandpine kontakte en tandlæge straks , da dette er almindeligt et tegn på et hulrum eller andre tandproblemer , der kan forværres, hvis de ikke behandles :

1 .
Som din første skridt , vil jeg anbefale du hente en flaske af " Tea Tree Oil " . Tea Tree olie er en naturlig olie , som er meget effektivt til at lindre tandpine smerter . Det vil også dræbe bakterier og bakterier i munden , så din tandpine plejer forværres . Hvis du vil bruge Tea Tree olie gnub 2 eller 3 dråber både på og omkring din tand . Massage olien ned i tandkødet omkring din tand . Du skal føle lindring af smerter i ca 1 eller 2 minutter . Hvis smerten fortsætter , gå videre til næste trin .
2 .

Som din næste skridt , kan du prøve at tygge et par lille stykke løg . Løg er en naturlig anti-biotiske og vil støtte i tandpine smerte . Hvis du ikke er i stand til at tygge , skal du saft et stykke løg ved at smadre den , og derefter anvende løg saft i og omkring din tand .
3 .
anden god måde at slippe af med en tandpine er med fed olie . Fed olie har været brugt som en naturlig afhjælpe for mange forskellige medicinske problemer . Bruge den til at fjerne tandpine smerte er enkel . Påfør et par små dråber på din tand . Gnid olien omkring tandkødet omkring din tand . Dine smerter skal reduceres inden for et minut eller deromkring .
4 .
En mere naturlig og effektiv måde at mindske smerter forårsaget af en tandpine , er ved at holde en halv kop saltvand i munden . Du skal blot blande 3 teskefulde af den normale bordsalt i 6 ounces vand og hold i munden i ca 20 sekunder .

5 .
Hvis ingen af disse naturlige retsmidler arbejde for dig , så prøv at gå ned til din lokale stof butik og afhente en tube tandpine bedøvende gel . En populær mærke til dette er navnet " Oregel " . Denne gel vil effektivt følelsesløse din tand og området omkring din tand , indtil du er i stand til at komme til en tandlæge .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.