tegn på tandimplantater infektion

Et tandimplantat er en titanium anker , der er placeret i kæbeknoglen til at erstatte roden af en tand . Mens implantater undgå knogletab og andre problemer , der kommer med broer og proteser , området omkring implantatet er lejlighedsvis modtagelige for smitte . Risikoen for smitte er størst i umiddelbar postoperative periode , men smitte kan ske når som helst . Advarselstegn på et tandimplantat infektion omfatter smerter , rødme , en implantat , der kommer løs , og en ubehagelig smag eller lugt , der kommer fra implantationsstedet .

Smerter


Smerter er normalt efter en implantat er placeret ; din tandlæge vil ordinere smertestillende medicin , der skal træffes efter operationen så. du er komfortabel . Hvis smerterne ikke mindre med tiden , eller hvis smerterne stiger igen efter det er gået væk, kunne det være et tegn på, at implantatstedet er blevet smittet . Især hvis det er måneder eller år efter din implantat var placeret, kunne smerter tyder på, at du har et tandimplantat infektion .

rødmen i området omkring implantatet


Alle tandlægepraksis, herunder placering et implantat , kan beskadige nerver . I nogle tilfælde kan området omkring implantatet bliver følelsesløse . Det betyder, at du måske ikke altid føle smerte i de tidlige stadier af enhver infektion . Enhver rødme eller hævelse omkring et implantat bør betragtes som et advarselstegn om en tandimplantat infektion .

Løs Implantat


Hvis du bemærker , at udskiftningen tand i implantatstedet ikke synes at være så solidt fastgjort , som det plejede at være , kan det skyldes, at implantatstedet er blevet smittet . Ligesom paradentose kan medføre knogle tabe , som fører til løse tænder , en infektion omkring et tandimplantat kan forårsage tab af knogle omkring implantatet . Hvis du mister knogle omkring implantatet , kan det blive løst .

ubehagelig smag


Bakterier i munden kan forårsage en ubehagelig smag . Hvis du omhyggeligt har børstet og flossed , og stadig mærke en ubehagelig smag , kan der være bakterier gemmer sig på et sted , at din sædvanlige tandbørstning og tandtråd ikke kan nå. Hvis du har udviklet en infektion omkring implantatet , kunne du have dybe dental lommer omkring implantatet , der er beboet af bakterier , der hjemme-baseret tandhygiejne ikke kan udrydde .

ubehagelig lugt

Bakterier kan forårsage dårlig ånde . Hvis du har dårlig ånde , der varer ved efter tandbørstning , tandtråd og skylning med mundskyl , kan det være forårsaget af en infektion omkring din tandlæge implantat . Din tandlæge vil være i stand til at fortælle om en tandimplantat infektion er kilden til den ubehagelige lugt .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.