Hvordan tandlæger sætte seler i ?

Indledende Detaljer


Før seler er sat i , patientens tænder er nødt til at være fri for huller , tandkødsbetændelse og andre dentale spørgsmål , der kan udgøre et problem i tandregulering . Visdomstænder undertiden må fjernes . Du kan ikke flytte tænder omkring sikkert , hvis der er en alvorlig dental tilstand til stede . Så specialtandlæge vil have patienten henvises til en grundig rengøring , opfyldning af hulrum og korrigere andre potentielle problemer .
En dental skimmel er taget hensyn til dine tænder med gips , inden seler sættes i. specialtandlæge pakker en bakke med tandlæge gips og derefter fortæller dig at synke tænderne i den . Omkring en uge senere , er en form af tænderne oprettet fra aftrykket . Dette gøres så specialtandlæge kan spore dine fremskridt og træffe beslutninger om hvor du skal placere de kantede parenteser.

Placering af konsoller


Når patienten er ryddet for ortodonti , vil specialtandlæge gå til at fastgøre beslagene til tænderne . Tænderne kan være pudset først og derefter en lille mængde af en speciel tand lim påføres overfladen . Beslagene er placeret strategisk på hver tand , så en korrekt opretning . Dette er en lang proces , fordi den specialtandlæge skal sikre , at anbringelsen er lige højre . Når du er færdig , vil tandlægen tørre og sæt hver konsol med en plasma lys , der udsender en stærk ultraviolette stråler .

Indsættelse af Wire


Når beslagene er indstillet og tørret , den specialtandlæge vil indsætte en tynd ledning til at fuldføre seler . Wiren er specielt udvalgt af tandlægen til at løse dine specifikke tandlæge problem . Ledninger kommer i forskellige tykkelser og længder . Skinnen ledning er foret mod åbninger i parenteser og holdes på plads . Så specialtandlæge snaps hver af de kantede parenteser lukket . Når alle beslag er forsvarligt lukket , processen med at sætte seler i , er endeligt afsluttet.

Vedligeholdelse


I hele tandregulering , er skinnen ledninger udskiftet og justeret for at sikre , at tænderne flytter på plads korrekt . Du skal besøge din specialtandlæge hver måned , så han kan vurdere forløbet af dine tænder . Når behandlingen er afsluttet, og seler er fjernet , vil en skimmel igen tages så specialtandlæge kan gøre en bøjle for at bevare placeringen af dine tænder .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.