hvad kan du bruge til at blege gebis ?

Det behøver ikke at være en udfordring at få hvide tandproteser --- det bare tager en lille indsats hver dag . Du har sikkert allerede de ting omkring dit hus, som du kan bruge til at blege dine tandproteser sikkert , og det tager kun et par minutter

børste dit Tandproteser


Sørg for at børste dine tandproteser grundigt to til tre gange om dagen . Dette vil bidrage til at forhindre pletter . Dette er især vigtigt , hvis du spiser eller drikker pletter fødevarer såsom kaffe , te og blåbær .

Natural whiteners


Børst dine tandproteser grundigt , derefter foretage en pasta ud af bagepulver og pensel dem med det . Bagepulver er fremragende til at fjerne pletter , og det er ikke-slibende . Vær sikker på at skylle dit gebis grundigt efter dette. Du kan også vælge at børste dem med lidt tandpasta før iført dem igen .

Du kan bruge hvid eddike til at fjerne pletter på dit gebis. Vær sikker på at børste dine tandproteser grundigt inden brug hvid eddike . Sættetid dine tandproteser i det hvide eddike . Skyl dem grundigt og børste dem med nogle tandpasta til at give dem en dejlig frisk smag .

Denture Rensemidler


Brug en Oral B protesen børste til at blege dine tandproteser . Disse er lavet specielt til at rense proteser og andre deltoner .

Du kan købe en Branson Ultrasonic Denture Cleaner . Dette produkt giver dig mulighed for at bruge forskellige rengøringsmidler til dine tandproteser , giver du den type rengøring eller kridtning , som du ønsker . Det efterlader også proteser frisk og behagelig .

Køb en protese renere , der vil blege dine tandproteser . Det er vigtigt at købe noget, der er specielt til tandproteser . Hvis du bruger en fløde , der ikke er beregnet til proteser , kan du etch overfladen af dine tandproteser og forårsage skade på dem .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.