hvordan man kan bevare tandemaljen i vinindustrien

At være en professionel vin smager er ikke så glamourøst som du måske tror . En fælles faglige fare er nedslidning af tandemaljen , som kan forårsage permanent skade og følsomhed over for dine tænder . Tage de rigtige skridt og forholdsregler kan forhindre emalje slid og holde dine tænder sunde :

1 .
Den bedste måde at bevare din tand emalje er at undgå sure væsker og sukkerholdige fødevarer . Sure , det er selvmodsigende at være smagning alkohol på regelmæssig basis , men hvis det er din profession ( som mine ) nogle gange du har ikke meget af et valg , hvor meget du kan smage ( nogle gange kan det være hundrede vine om ugen, hvis din chef siger det! ) . Hvad du gør før og efter smagninger , og når du drikker andre sure væsker som appelsin juice , saftevand og kaffe kan også påvirke din emalje .
2 .

Hvis du elsker vin og kaffe som mig , er det bedst at undgå syre bygge op på din emalje i længere tid . Hvis du starter morgenen ud med kaffe og du ved, du har en smagning den dag , skal du bruge et sugerør til at drikke kaffe ( eller appelsinjuice om morgenen ) for at holde syre ud tænder . Før du børste dine tænder om morgenen efter en sur drink , at suse med vand neutraliserer syre i munden , og undgå at børste umiddelbart efter eksponering . Når det er tid til at børste , skal du bruge en mild tandpasta som Sensodyne ProNamel , der har fluor . Brug en elektrisk tandbørste med en blid indstilling kan holde dit tandkød fra blødning og fra børster for hårdt. Børstning for hurtigt efter emalje er blødgjort af syre kan slides ned emalje , så neutraliseres og vente mindst en time , hvis du kan . Så brug en mundskyl som loven Anticavity Alkohol -Frie Mundskylning med fluor . Det er vigtigt at sikre, at det har ingen alkohol , eller du kan bære ned dit tandkød og emalje .
3 .
Hvis du ved, du er nødt til at smage vin , neutraliseres ved hvislende med vand på forhånd, og mens du smager , at suse med vand mellem hvert par briller neutraliseres så godt. Jeg er tilbøjelig til ikke at holde vinen i munden for længe . Efter flere år med at smage , ved jeg , hvad vine bør smager , det gode, det dårlige, og det grimme, så din erfaring vil være en fordel, hvis du kan træffe hurtige beslutninger i dømme vine . Hvis du kan , spise et stykke ost i mellem smagsprøver fordi det også vil kunne neutralisere den syre i munden . Rehydrating din mund er vigtigt som dit eget spyt er dit bedste forsvar i neutralisere syre .
4 .
Efter en smagning , er det også en god idé at hvislen din mund med din mundskyl . Må ikke børste efter en smagning , vil det bære ned din emalje . Jeg kan godt lide at tygge tyggegummi som Trident Xtra Care med Xylitol , da det er lavet for at styrke emalje så godt. Jeg plejer kun børste to gange om dagen ( en i morgen , når natten ) og meget forsigtigt , hvis jeg har haft til at smage en masse vine denne dag . Hvis jeg ved, jeg har en stor smagning af de næste dage , vil jeg bruge GC IM Paste Plus på min mund om natten, inden jeg går i seng . Tandtråd tilrådes så godt, men ikke til hårde og ikke for tit ( plak faktisk frakker tænderne og beskytter det mod syre i vin ) . Du kan også drikke vin gennem et sugerør (hvis du er ligeglad med , hvad det ligner ! )

5 .
Pas på ikke at spise for meget sukkerholdige slik er også vigtig at holde dine tænder sunde . Hvis du spiser slik , skylles med vand , og derefter børste sagte . Sukker kan bære ned dine tænder så meget som syrlige drikkevarer .
Vær særlig omhyggelig med citronsaft forbrug , da dette kan være den højeste koncentration af syre i væske . Jeg ville bruge en halm til at drikke fra en sur drink , hvis muligt, hvis du planlægger at have en stærk emalje over din levetid .
6 .
Sørg for at besøge din tandlæge hver 6 måneder til en rengøring og helbredsundersøgelse . Fortæl din tandlæge om dit erhverv , og hvis du har brug for professionel fluorbehandlinger . Hvis du bruger fluor på en regelmæssig basis , men kan du ikke brug for en behandling . Hvis du skal købe IM pasta , kan du finde den online , som det normalt kommer med en recept i USA .

gode råd og advarsler • Ikke alle er født med samme type af tænder , nogle er naturligvis megethård eller blød , så nogle mennesker ikke føler sig ramt , mens vin vinsmagning
 • Tal med din tandlæge , hvis du er bekymret om din emalje nedslidning
 • For meget syre på dine tænder kan ondt , nogle gange i flere timer , så prøv at undgå det for enhver pris
 • når din dentin er udsat for , vil dine tænder være meget følsom , og desværre kan tandemaljen ikke vokse tilbage ; ! undertiden proteser er svaret på stærkt slidt ned emalje

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.