hvordan man kan slippe af med dårlig ånde for god

Alle kender til at børste deres tænder regelmæssigt , men sommetider dårlig ånde er mere stædig end der kan løses ved normal rutine tandpleje . Her er nogle trin for at slippe af med dårlig ånde for god
1
ophold hydreret

Dårlig ånde er ofte forårsaget af dehydrering . En måde at slippe af med dårlig ånde til gode er at begynde at drikke en masse vand , hver dag. Masser af vand vil holde munden ren og hjælper med at holde bakterier , der forårsager dårlig ånde i skak .
2
Floss
Dårlig ånde kan forårsages af små pletter af mad og bakterier , som ikke kan nås med en tandbørste . det er her, tandtråd kommer ind Altid floss dine tænder godt at få den dårlige ånde bakterier , der snige sig væk fra tandbørsten .

3 .
Stop rygning
Hvis du er en ryger , vil du aldrig slippe af med dårlig ånde . Ingen mynte eller tyggegummi dækker lugten af cigaretter . Op med at ryge for bedre sundhed og for at slippe af dårlig ånde .
4 .
Ryd op din kost
Dårlig ånde kan være et resultat af dårlig ernæring . Der er nogle ting, der tydeligvis årsag til dårlig ånde ( løg , hvidløg ), men det er kun midlertidig . Spise en sund kost med masser af frugt og veggies at undgå og slippe af med dårlig ånde .
5 .

Børst tungen
Børst din tunge , mens du børster tænderne , for at slippe af med dårlig ånde hurtigt .
6 .
Drikke noget varmt
Cure dårlig ånde ved at drikke noget varmt , som te . Pebermynte te fungerer godt , men enhver te vil gøre .
7 .
gurgle
gurgle som en del af din tandpleje rutine kan hjælpe slippe af dårlig ånde for godt .

8 .
Prøv en dårlig ånde behandling
Hvis du stadig har problemer med din ånde , kan du prøve en dårlig ånde behandling . Der er forskellige dårlig ånde piller , der kan medvirke til at styre bakterierne i munden , der sætter ud lugten du genkende en dårlig ånde . Kur dårlig ånde med en læge har ordineret behandling .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.