hvordan man vælger en tandlæge

Du har lige flyttet til en ny by , når du bryder en tand eller pludselig har brug for en rodbehandling . Hvem vil du ringe til ? Blot gå til tandlægen er en prøvelse nok for mange af os , at skulle finde en til at gå til lige så vel kan gøre dentale nødsituationer en rigtig beskatte oplevelse . Det er klart , er du bedre stillet, hvis du vælger en tandlæge , før du rent faktisk har brug for en , men uanset hvornår du foretage processen , her er hvordan man kan gøre det mindre besværligt
1 .
Få en anbefaling . Venner, familie eller kolleger i samfundet vil være glade for at henvise dig til deres egen tandlæge , hvis de er tilfredse med det udførte arbejde. Hvis du ændrer tandlæger , fordi du flytter , kan din gamle tandlæge kunne anbefale en eller flere praktiserende læger i dit nye community .
2 .
Kig efter en tandlæge skole i dit område, og bede skolen eller et af dets fakultet medlemmer for en anbefaling . Eller overveje at anvende for at være en patient på skolen . Du vil modtage top-notch , omhyggelig pleje fra avancerede studerende under tæt opsyn af instruktører på omkring halvdelen af udgifterne , du vil betale på en almindelig tandklinik . Ulemperne er, at du vil bruge omkring dobbelt så meget tid at gøre det , og de timer om tilgængelighed er begrænset til , når undervisningen er i session . Men med forhåndsplanlægning , dette er en tilfredsstillende og økonomisk løsning .

3 .
Spørg din tandlæge plan , eller hvis du ikke har tilmeldt i én, overveje at gøre det . Ikke kun gøre dental planer reducere dine omkostninger , de også hjælpe dig med at indsnævre din søgning ved at give en liste af " pre-screenet " tandlæger .
4 .
Prøv en tand henvisning tjeneste som 1 -800-Tandlæge , en af de ældste og mest respekterede i branchen . Vær opmærksom på , at tandlæger kan betale sig at være opført med en sådan service , og da en sådan lister er en kilde til indkomst , kan henvisningen agenturet ikke være særlig diskriminerende i kundernes det listerne. De bedste af disse organer , vil dog også omfatte patient anmeldelser og tandlæge kvalifikationer og tilhørsforhold .
5 .

Når du har en fremadrettet tandlæge i tankerne , undersøge hendes baggrund online erfaring, uddannelse og uløste klager . Huske på, at en eller to klager, er ikke nødvendigvis en årsag til bekymring , især hvis tandlægen har været i branchen i lang tid . Nogle kunder er umuligt at behage , uanset hvad .
6 .
Når du har indsnævret dit valg , så ring til tandlæger til at spørge om specifikke problemer. For eksempel , at finde ud af, hvad proceduren er for behandling af dental nødsituationer . Og du skal arrangere et personligt besøg for at opfylde din tandlæge og tjek anlægget . Hvis tandlægen kontor er uvillig , videregive denne tandlæge .
7 .
Besøg tandlægen kontor og hold øjnene åbne for noget, du kan finde problematisk . Må ikke være bange for at stole på din mavefornemmelse her .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.