symptomer på en dårlig rodbehandling

En rodbehandling kan stoppe dunkende smerter , der stammer fra en eksponeret nerve i en tand . Selv om det antages, at en rodbehandling løser problemet , er det muligt for en rodbehandling til at mislykkes . Behandle en mislykket rodbehandling er nogle gange sværere end den oprindelige rodkanalen fordi en fejlslagen rodbehandling undertiden betyder , at infektionen er mere vedholdende end oprindeligt troede

Identifikation


En rodkanalen bruges til at forebygge infektion omkring en tand , og at hjælpe med at redde tanden sig fra at være rådnet ud af sygdom . Inden for hver tand er en lille afdeling, hvor nerven i tanden sidder . Dette kaldes rodkanalen , og det er normalt beliggende i centrum af tanden . En rodbehandling procedure er , når nerven , eller kanalen , bliver smittet , og tanden er udhulet for at fjerne infektionen . Derefter at styrke tanden , en hue kaldes en krone er sat på det og tanden er efterladt alene . Når tanden er på plads , efter at den har skubbet gennem tandkødet , den nerve indeni er ikke længere primært til overlevelse af tanden . Hvis nerven , eller tanden , bliver smittet , kan det føre til en dominoeffekt af infektion og sygdom , der starter ved hjørnetand . En rodbehandling procedure stopper denne smittespredning .

Infektion


En mislykket rodbehandling kan ske af flere årsager . Det kunne være at infektionen var kun delvis behandlet , eller en infektion var resistent over for behandling . I begge tilfælde vil en mislykket rodbehandling tillade infektion at sætte ind og forårsage smerte og betændelse i tandkødet omkring de dårlige tand . Det kan være nødvendigt at foretage en anden rod banalt , denne ene dybere og mere grundig , for at løse problemet .

Ufuldstændig Cap


En anden grund til et mislykket rodbehandling er, når tandlægen undlader at sætte et komplet loft på tanden , og eventuelle resterende nerve materiale i tand begynder at rådne og skaber en infektion . Dette vil normalt resultere i , hvad tandlæger refererer til som root kanalen smerte . Rodbehandling smerter kan enten være minimal til næsten ikke-eksisterende , eller det kan være en konstant dunkende smerter , der kan mærkes i hele hovedet . Det kan udvikle sig til en alvorlig hovedpine , og vil forblive med den person , indtil det fejlbehæftede rodkanalen er repareret .

Skrøbelig Tænder


En mislykket rodbehandling tillader indersiden af tanden at få adgang til ved hjælp af bakterier , og andre forurenende stoffer , der vil tør og rådne tand . En mislykket rodbehandling tand bliver meget sprødt , og det kan begynde at knække og falder fra hinanden , hvis det ikke er behandlet med det samme . Mange mennesker begår den fejl at tro, at en nødsituation rodkanaler er en komplet procedure , og ingen yderligere arbejde , der skal gøres . Sandheden er, at uden et loft på tanden og en komplet rodbehandling , selv en tand , der er blevet arbejdet på kunne stadig råd og knæk .

Smerter

Når det kommer til en rodbehandling procedure , de fleste af de involverede smerte sker før tanden er repareret . Forud for en rodbehandling , er den nerve udsat for, og forårsager en enorm mængde af smerte . Efter rodkanalen , er den nerve fjernes og tanden er udjævnet for at forhindre eksponering af den indre tand . Hvis smerten er oplevet i en lang periode efter en rodbehandling , så det kunne være tegn på et mislykket rodbehandling og bør indberettes til din tandlæge med det samme .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.