de bedste måder at passe tænder med seler

Pleje af tænder , der har seler kræver en smule mere omhu end normalt tandpleje . Fordi seler og limen bruges til at fæstne dem til tænderne dækker nogle af tænderne , og manøvrering omkring dem er en smule besværligt , er nogle specielle tips er nødvendige for at levere det ultimative inden for tandplejen :

Skyl


Tandlæger og odontologer både har taget for at foreslå brugen af en mund skylle til deres patienter med seler . Ud over at hjælpe frisk ånde , hjælpe disse skylninger i andre måder ved at styrke emalje og forbyder opbygning af plak . Lov Mouth Skyl er blot et af flere produkter som kan købes i kiosker eller supermarkeder .

Floss og besøge din tandlæge


Alle tandlæger fortælle deres patienter at bruge tandtråd deres tænder , men desværre ikke alle os agt denne rådgivning . Det er endnu mere vigtigt for folk at bære seler til floss deres tænder efter hvert måltid , fordi seler give flere muligheder for madrester bliver stukket i munden , hvilket førte til huller i tænderne .

Desuden tandlæger og odontologer anbefaler , at patienter med seler har hyppigere rengøring end patienter uden seler . Som med årsagen til den ekstra betydning tandtråd , vil disse rengøringer forhindre madrester i at blive næret fra mellem tænderne og seler og for at nedsætte risikoen for huller i tænderne.

Foods skal undgås


Undgåelse spiller en stor rolle i omsorgen for tænderne , hvis du bruger seler . Skære ned på sukkerholdige fødevarer er af afgørende betydning , men der er visse fødevarer , der skal skæres helt ud . Tyggegummi , klistret eller sej slik , og fødevarer, der kan bryde seler selv , såsom majs på kolben, må hårdt saltkringler og æbler , bør undgås . Undgå disse fødevarer vil hjælpe skære ned på dit besøg på specialtandlæge at reparere skinner , når de bryder på grund af at spise sådanne fødevarer .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.