hvordan er tandlæge finér anvendes ?

Et lyst , hvidt smil er et af vores samfunds mest eftertragtede fysiske attributter . Processen med at anvende dental finér blev oprettet for at opnå en sådan et smil i dem med ufuldkommen tænder . Selv om det kan synes som en kompliceret procedure , processen med at ansøge dental finer er meget almindeligt , og har resulteret i mange glade dental customers. In for at begynde processen med dental finer ansøgning , en patient møder med en kosmetisk tandlæge for en høring for at drøfte proceduren . På dette punkt, kan tandlægen være i stand til at bruge computerteknologi til at vise patienten om resultatet af finer ansøgning på deres tænder .

Efter dette første møde , skal den ydre emalje på patientens tænder fjernes . Dette er gennemført gennem ru tænder , og derefter forme dem . Ru og forme tænderne give dem mulighed for i sidste ende at obligation mere effektivt med finer , som anvendes i et tyndt lag over tænderne . På grund af nerveender i tænderne , kan lokal anæstesi anvendes til følelsesløs det område, der arbejdede på at undgå smerte .

Før finér anvendes , skal tandlægen stille en voks indtryk af tænderne . Disse indtryk resulterer i finér , som er tilpasset udstyret til hver enkelt patients mund . De er lavet i en tand lab . Da hver sæt af finér er lavet specielt til den enkelte , kan det tage lidt tid for dem at blive produceret . En patient kan vælge at have midlertidige facader placeret på deres tænder, mens de venter på deres faste finerer for at beskytte dem mod at blive damaged. Once den personlige finér er afsluttet, vil tandlægen sikre, at de finerer passer på tænderne ordentligt og er den rigtige nuance . Det er muligt yderligere at tilpasse fin¨¦r i denne periode ved hjælp af supplerende forme og trimning . Fin¨¦r er knyttet til tanden ved hjælp af specielle cement formuleret til denne proces . Denne cement er hærdet af en stråle af lys , kan man aktivere bånd mellem finer og tand . Når der anvendes , kan fin¨¦r ikke længere reguleres for størrelse eller farve , så det er vigtigt for patienterne at arbejde med deres tandlæge for at sikre, at de er tilfredse med deres fin¨¦r før dette trin . Selv om de kræver jævnlig vedligeholdelse af en tandlæge , kan finer holde i mange år .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.