CDC om thimerosal i vaccinationer & autisme

Centers for Disease Control og Forebyggelse giver mange oplysninger om den kontroversielle bekymringer om forbindelser mellem kviksølv-baserede konserveringsmiddel thiomersal i barndommen vacciner og autisme . Siden 1999 både CDC og den amerikanske Food and Drug Administration har gennemført talrige undersøgelser og fandt ingen sammenhæng mellem thimerosal og autisme . Siden 2001 har thiomersal er fjernet fra næsten alle børnevacciner . CDC anfører , " Vi er forpligtede til at forstå , hvad der forårsager autisme , hvordan det kan forhindres , og hvordan det kan anerkendes og behandles så tidligt som muligt . "

Autisme


Ifølge CDC , skøn viser, at 1 ud af 150 børn har en autisme spektrum forstyrrelse , hvilket er betydeligt mere end skøn fra begyndelsen af 1990'erne. CDC anfører , at mange mennesker tror , at stigningen i tilfælde af autisme er direkte relateret til det forhøjede antal af barndommen vaccinationer , der blev administreret som indeholdt konserveringsmidlet thiomersal . CDC siger , at indsamlede beviser fra mange videnskabelige undersøgelser understøtter ikke den hævder, at vaccinen brug medført ændringer i autisme frekvens . CDC finansierer i øjeblikket de største amerikanske undersøgelse for at hjælpe med at identificere de mulige årsager , der kan sætte børn i risiko for at udvikle en autisme spektrum forstyrrelse . Den multi-års undersøgelse kaldes SEED eller Undersøgelse at udforske tidlige udvikling .

Thimerosal


Thimerosal er et kviksølv-baseret konserveringsmiddel, som har været anvendt i nogle vacciner og andre produkter siden 1930'erne . Thimerosal anvendes til at forebygge vækst af bakterier og svampe i multi-dosis vaccine . Hvis bakterier forurene vacciner er det muligt, at de kan forårsage alvorlige reaktioner , sygdom og død . Thimerosal ikke bliver i kroppen i en længere periode , ligesom det heller ikke bygge sig for at nå et farligt niveau . Efter indtastning af kroppen , bryder det ned og udskilles .

Sikkerhed


Ifølge undersøgelser fra CDC og FDA , lave doser af thiomersal er sikkert . Der er ingen forskning eller dokumentation , der understøtter hævder , at thimerosal forårsager autisme . I 2001 blev thimerosal fjernet fra de fleste børnevacciner , udelukke nogle influenza vacciner . CDC anfører , at der siden dens fjernelse , " har autisme satser gået op , hvilket er det modsatte af hvad man kunne forvente , hvis thiomersal forårsaget autisme . "

Side Effects


De mulige mest almindelige bivirkninger af thimerosal er rødme og hævelse på injektionsstedet . Ifølge CDC , er der en sjælden chance for en allergi over for thiomersal , men forskning viser, at de fleste mennesker , der er allergiske ikke vil have en reaktion , når thimerosal indsprøjtes under huden .

Mercury

Kviksølv er et naturligt forekommende mineral . Ifølge FDA , er en potentielt giftige form for kviksølv kaldet methylkviksølv. Methyl kviksølv kan findes i husholdningsprodukter og kviksølv-forurenet fisk . Det er muligt for ekstreme niveauer af methyl kviksølv at forårsage toksicitet i kroppen . Thimerosal indeholder en anden slags kviksølv kaldet ethyl-kviksølv , som ikke er skadeligt . FDA , EPA og agenturet for giftige stof og sygdom Registry udarbejdet retningslinjer for sikker methyl kviksølv niveauer i produkter og fødevarer . Efter tvivl om sikkerheden af thimerosal en gennemgang konstateret, at nogle spædbørn kan blive udsat for niveauer af ethylkviksølv , der oversteg de standarder, der er fastsat for methylkviksølv efter at have modtaget vaccinationer . Da der ikke var nogen retningslinjer for ethylkviksølv , eksperter enige om , at alle kviksølvholdige produkter, der ikke bør overstige etableret niveauer, der blev sat for methylkviksølv . Så i 2001 blev thimerosal fjernet fra de fleste børnevacciner . FDA står der: " Ingen børn eller spædbørn modtog giftige niveauer af kviksølv fra vacciner , men FDA stadig mente, at det hensigtsmæssigt at forfølge alternativer til at bruge thiomersal som konserveringsmiddel i vacciner . "

MFR-vaccinen

På trods påstår noget andet , ikke MFR eller mæslinger , fåresyge og røde hunde vaccine ikke nu og eller nogensinde indeholdt thiomersal . Andre vacciner , der aldrig har indeholdt thimerosal er varicella ( skoldkopper ) , inaktiveret polio ( IPV ) og pneumokok konjugat vaccine . FDA lister alle vacciner , der gør og ikke indeholder thiomersal . Desuden kan en læge eller på apoteket forsyne dig med indlægssedlerne denne liste en vaccine 's ingredienser og eventuelle bivirkninger .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.