autisme og dets medicinske definition

Autisme og med 2010 er diagnosticeret i et gennemsnit på 1 ud af 110 børn , ifølge det amerikanske Centers for Disease Control . Nogle har foreslået, at der er en " autisme epidemi ", men autisme er ikke " bestanden kan udnyttes, " og selv om der kan være stærke genetiske komponenter , kan miljø også spille en stor rolle for, om et barn udvikler autisme . Børn med autisme vokser til voksne med autisme , og som leverer tjenesteydelser er ved at blive et alvorligt problem for fællesskaber såvel som regeringen

Juridisk definition


Ifølge det enkelte menneske med handicap Education Act ( IDEA ) , den lov, som leverer ydelser til børn med handicap , autisme er " en udviklingsforstyrrelse i væsentlig grad berører verbal og nonverbal kommunikation og socialt samspil , der normalt klart før alderen 3 , der skader barnets uddannelsesmæssige præstationer . " IDEA lister en række andre kendetegn ved autisme , ses, når den person, udstiller repetitive og stereotype adfærdsmønstre , modstår forandring , eller reagerer på sanseoplevelser på usædvanlige måder .

Kendetegn


Autisme er meget varierende , folk med autisme kan have fysiske eller psykiske handicap eller være meget atletisk eller intellektuelt begavede . " nedsmeltninger , " self-stimulerende adfærd og mange adfærdsproblemer er forårsaget af både fysiske og neurologiske reaktioner . Til tider den autistiske hjerne " misfires , "skabe overfølsomhed eller manglende følsomhed over for lys , lyd , tekstur og så videre . Hjernen har også svært ved at læse og forstå uudtalte kommunikation . En stor del af menneskelig kommunikation er uudtalt , og de fleste mennesker er i stand til at forstå det spontant gennem observation , men folk med autisme ikke kan " se " denne interaktion og er nødt til at blive undervist det eksplicit. Mange er i stand til at lære at kommunikere godt nok, at de viser få tegn på åbenlyse problemer .

American Psychiatric Association


Den fjerde udgave af American Psychiatric Association 's " Diagnostiske og Statistiske håndbog for psykiske forstyrrelser " ( DSM-IV ) blev offentliggjort i 1994 og revideret i 2000 . DSM er den standard, som bruges af terapeuter , psykologer , neurologer og andre fagfolk i sundhedssektoren til at diagnosticere en sygdom , som påvirker hjernen , adfærd eller følelser . Det tilbyder standardiserede kriterier , at en person skal opfylde for at modtage en diagnosticering af autisme og anvendes også af skoler og forsikringsselskaber.

DSM Kriterier for Autisme


DSM bruger tre kriterier til at diagnosticere autisme . Den ene er nedskrivninger i social interaktion og kommunikation , sammen med repetitive og stereotype adfærdsmønstre , den anden er forsinkelser eller unormal funktion i den sociale interaktion , sprog eller spille . For at opfylde det tredje kriterium , skal forstyrrelsen være en , der kan ikke være bedre forklares ved to andre specifikke sygdomme , der kaldes Rett 's uorden og barndom opløsende uorden

Ændring af Definition : . DSM-V

To andre lidelser defineret af DSM-IV aksjer fællestræk med autisme : gennemgribende udviklingsforstyrrelse ( PDD ) og Aspergers sygdom . Som næste udgave af DSM ( DSM-V ) er ved at blive planlagt , er panelet arbejder med disse lidelser anbefale ændringer, der ville påvirke diagnosticering af autisme . PDD ville blive erstattet af titlen " autismespektrumforstyrrelser ", som skulle omfatte de sygdomme øjeblikket hedder autisme , PDD-NOS og Aspergers lidelse . Den tankegang er alle disse sygdomme er bedre betragtes langs en enkelt spektrum-de er de samme lidelse med varierende udtryk , ikke forskellige lidelser med lignende træk . Denne ændring , hvis det sker , vil have flere effekter , herunder nødvendiggør en ny diagnose af højtfungerende autisme for dem , der i øjeblikket er klassificeret som havende Aspergers lidelse , hvis de fortsat skal modtage offentlig støtte .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.